T
Tetro
Гостин
Не знам, не сум поминал одамна таму.i na nadzemnite mozhe prodavnichinja- barem takva im beshe zamislata za Vlajko- no nishto ne prorabote - a i eskalatorot -kojznae dali funkcionira
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не знам, не сум поминал одамна таму.i na nadzemnite mozhe prodavnichinja- barem takva im beshe zamislata za Vlajko- no nishto ne prorabote - a i eskalatorot -kojznae dali funkcionira

Гледаш дека не е ништо страшно да напишеш пост во кој ќе нема навреди кон останатите дискутанти на темата.тука лежат моите замерки, се надевам се разбравме![]()
Јас пак останувам на ставот дека е добра идејата и ја поздравувам, ама нормално дека на почеток ќе наиде на негодувања и плукања. Но, за секој предлог може да се разгледаат и други варијанти, па да се искомбинира нешто. Не треба да се плашиме од промени, секаде ги има, не се само кај нас. 
Добра идеја. Ама, многу ќењатори. Има многу луѓе на темава кои не биле на лето во Битола за да видат како функционира тоа.
Народе, излезете од дома на некој ден, прошетајте ја Македонија пред да трескате глупости преку тастатура.![]()
значи не те навредив, горе пишува кој ме нарече кењатор, и дека тресам зелени преку тастаура, да, и јас сум против предлогов и сум опфатен со твојата генерализација и затоа ти вратив токму тебе.Гледаш дека не е ништо страшно да напишеш пост во кој ќе нема навреди кон останатите дискутанти на темата.Јас пак останувам на ставот дека е добра идејата и ја поздравувам, ама нормално дека на почеток ќе наиде на негодувања и плукања. Но, за секој предлог може да се разгледаат и други варијанти, па да се искомбинира нешто. Не треба да се плашиме од промени, секаде ги има, не се само кај нас.
![]()
Иначе вака не шетаат по рекорд,мора да се сопре собраќајот зошто има други милион улици за возење. Сега летаат преку рекорд,бог да чува.
не ја сфаќаш поентата. друго што тебе ќе ти пречи една улица да е запрена навечер?
нели е подобро да се испроба па после да коментирате дали е добро или не
Не ја сфаќам поентата глупа сум.
срцка бе, се налути
Далеку од лутење.Само еве ти ја сфати поентата,па објасни ни ја.