Предлагајте кандидати

• Креатор на темата Креатор на темата POWER-MKD
  • Време на започнување Време на започнување
Еве една изјава од градоначалникот каде објаснил зошто Скопје не успеал да го направи Виена.

- ‘‘Градоначалникот на Скопје Трифун Костовски за радиото Слободна Европа рече дека причината што не успеал да го преобрази Скопје во Виена се Скопјани. За да не остане неразбран, „елоквентно“ појасни дека ако се пресели Скопје во Виена, за само една недела австриската престолнина ќе заличела на Скопје. И обратно, ако виенчани го населат македонскиот главен град, за една недела ќе станел асли Виена. Молам! Појасно здравје! Газда Трифун, натурализираниот виенчанец со привремен престој на Балканот, порачува дека не му чини народот. Со ваков народ еден надарен, модерен и способен политичар каков што е тој, не може да постигне резултати.‘‘

извор
http://www.novamakedonija.com.mk/De...d=2&fCat=1&top=1&EditionID=193&ArticleID=7954

А во врска со темава . За следниот кандидат отварајте очи шеснаесет затоа што Скопје заслужува многу повеќе.

Јас го предлагам Бранко Геровски и да биде независен кандидат.
Ај да видам кој има против? , а..... а?

Јас сум за уште еден мандат на Коце Трајановски во општина Гази Баба , а зашто да не и за град Скопје:helou:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom