Предизборна кампања - the best of

• Креатор на темата Креатор на темата LordDragonII
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Незнам дали има клип а и ме мрзи да барам, ама кој друг ако не Амди Бајрам тресна една зелена вака нешто:

Љубе Бошковски е предавник на македонскиот народ, тој сака да се посвати со Бранко Црвенковски, неговиот син води љубов со ќерката на Бранко Црвенковски...

:pos: :pos: :pos:

Незнам дали има клип а и ме мрзи да барам, ама кој друг ако не Амди Бајрам тресна една зелена вака нешто:

Љубе Бошковски е предавник на македонскиот народ, тој сака да се посвати со Бранко Црвенковски, неговиот син води љубов со ќерката на Бранко Црвенковски...

:pos: :pos: :pos:

sounds good ;)

И песна направија за предавникот :pos:

Како СДСМ ги привлекува децата да гласаат за нив (Дел од нивната предизборна програма):

"Ќе поддржиме проекти за синхронизирање на цртани филмови на македонски јазик." :)

:pos :pos: :pos:

Овцички им свират и они си шлапкаат рачиња.

Во времето на овците, овчарите им свиреа со шупелки. Во америка, на бенџо и хармоника. Па пошо сакаме да идиме во европска унија, и нато, моравме да станиме тексашки ренџери:-)

Како СДСМ ги привлекува децата да гласаат за нив (Дел од нивната предизборна програма):

"Ќе поддржиме проекти за синхронизирање на цртани филмови на македонски јазик." :)

Не дека сум комуњарче, ама што има лошо во проектов?
Цртани филмови на македонски јазик се многу важни за мали деца за полесно и подобро изучување на македонскиот јазик, ане на мала возраст да знаат англиски повеќе од македонски.

Не дека сум комуњарче, ама што има лошо во проектов?
Цртани филмови на македонски јазик се многу важни за мали деца за полесно и подобро изучување на македонскиот јазик, ане на мала возраст да знаат англиски повеќе од македонски.

Не станува збор за тоа дали е добро или е лошо, а и темава не е за тоа која партија подобра програма нуди ниту пак за партиски надмудрувања.

Ако веќе навлегуваме во дебата околу потребата за синхронизација приоритет би дал на продукцијата на македонски филмови и серии.

Ако ме прашуваш зошто сум го пишал во оваа тема, одговорот е затоа што ми беше смешно. Не само затоа што нешто толку тривијално ставиле во програма туку и за начинот на којшто сето тоа го формулирале и бидејќи не пишуваат за некаков конкретен план туку за "подршка на проекти...".

Коа е пијан БЦ, добар е за стенд-ап комедијант. Гревови...

Не е пијан..него робата не му се погодила..лоша роба му дале :tap:

Во Охрид мавнал едно шише пред говорот.Ова од негова партија вести :toe:

p.s.Метро и 20 ,метро и 22 :vozbud:

Подобро пијан со алкохол отколку ретарда неписмена...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom