Предизборна кампања - the best of

Статус
Затворена за нови мислења.
M

Moon Child

Гостин
Незнам дали има клип а и ме мрзи да барам, ама кој друг ако не Амди Бајрам тресна една зелена вака нешто:

Љубе Бошковски е предавник на македонскиот народ, тој сака да се посвати со Бранко Црвенковски, неговиот син води љубов со ќерката на Бранко Црвенковски...

:pos: :pos: :pos:

Член од
12 април 2010
Мислења
10.058
Поени од реакции
15.027
Незнам дали има клип а и ме мрзи да барам, ама кој друг ако не Амди Бајрам тресна една зелена вака нешто:

Љубе Бошковски е предавник на македонскиот народ, тој сака да се посвати со Бранко Црвенковски, неговиот син води љубов со ќерката на Бранко Црвенковски...

:pos: :pos: :pos:
sounds good ;)

Џони.

Не е Џони.
Член од
4 ноември 2009
Мислења
1.554
Поени од реакции
1.037
И песна направија за предавникот :pos:

Член од
18 јануари 2009
Мислења
1.407
Поени од реакции
339
Како СДСМ ги привлекува децата да гласаат за нив (Дел од нивната предизборна програма):

"Ќе поддржиме проекти за синхронизирање на цртани филмови на македонски јазик." :)

V

Vollstandig

Гостин
:pos :pos: :pos:

Овцички им свират и они си шлапкаат рачиња.
Во времето на овците, овчарите им свиреа со шупелки. Во америка, на бенџо и хармоника. Па пошо сакаме да идиме во европска унија, и нато, моравме да станиме тексашки ренџери:)

Член од
4 февруари 2009
Мислења
7.733
Поени од реакции
7.549
Како СДСМ ги привлекува децата да гласаат за нив (Дел од нивната предизборна програма):

"Ќе поддржиме проекти за синхронизирање на цртани филмови на македонски јазик." :)
Не дека сум комуњарче, ама што има лошо во проектов?
Цртани филмови на македонски јазик се многу важни за мали деца за полесно и подобро изучување на македонскиот јазик, ане на мала возраст да знаат англиски повеќе од македонски.

Член од
18 јануари 2009
Мислења
1.407
Поени од реакции
339
Не дека сум комуњарче, ама што има лошо во проектов?
Цртани филмови на македонски јазик се многу важни за мали деца за полесно и подобро изучување на македонскиот јазик, ане на мала возраст да знаат англиски повеќе од македонски.
Не станува збор за тоа дали е добро или е лошо, а и темава не е за тоа која партија подобра програма нуди ниту пак за партиски надмудрувања.

Ако веќе навлегуваме во дебата околу потребата за синхронизација приоритет би дал на продукцијата на македонски филмови и серии.

Ако ме прашуваш зошто сум го пишал во оваа тема, одговорот е затоа што ми беше смешно. Не само затоа што нешто толку тривијално ставиле во програма туку и за начинот на којшто сето тоа го формулирале и бидејќи не пишуваат за некаков конкретен план туку за "подршка на проекти...".

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233

Коа е пијан БЦ, добар е за стенд-ап комедијант. Гревови...

Рудници и

ООЗТ Рудници и железарница - Скопје
Член од
9 декември 2009
Мислења
12.161
Поени од реакции
18.202
Не е пијан..него робата не му се погодила..лоша роба му дале :tap:
Во Охрид мавнал едно шише пред говорот.Ова од негова партија вести :toe:

p.s.Метро и 20 ,метро и 22 :vozbud:

831

רַב אושר של חוכמה
Член од
8 ноември 2009
Мислења
6.923
Поени од реакции
12.484
Подобро пијан со алкохол отколку ретарда неписмена...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom