Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
За СДСМ ли е сега?Саше политико ќе се кандидирал за пратеник![]()
Кловнот ги величаше ВМРО додека не му ја укинаа емисијата, не ги задоволувал доволно очигледно. Дури се изненадив кога го прочитав првиот негов пост во кој плукаше по нив.Кловнов не се изглупира доволно сега и за пратеник се кандидира?! Не е ништо поарен од Јанко и Миленко.![]()
Za zal vakvi likovi go pridobivaat glasackoto telo kaj nas. Vo razumni drzavi so razumni opstestva i razumno naselenie ovie likovi bi im stetele na partiite, no ne i kaj nas.Кловнов не се изглупира доволно сега и за пратеник се кандидира?! Не е ништо поарен од Јанко и Миленко.![]()
Еден колега го прашувам дали го гледал видеото со Хорхе, ми вика не бе не сум и му објаснувам за што се работи.
А тој: a бе ти знаеш ли дека он е еден од најдобрите професори, човек со богат речник и е спремен секаде да одговара на било какви прашања.
Не е опасно реметењето на Хорхе, страшно е што сеуште му аплаудираат.![]()
Оваа да ти била преродбеничка, hot
Јавниот обвинител Зврлевски ја вработи вмровката Драгана Чуприна како соработник за поддршка!
![]()
http://maktel.mk/index.php?option=com_k2&view=item&id=15822:javniot-obvinitel-zvrlevski-ja-vraboti-vmrovkata-dragana-chuprina-kako-sorabotnik-za-poddrshka&Itemid=660