Предизборна кампања 2014

• Креатор на темата Креатор на темата ^^GoRiLLaZ^^
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Саше политико ќе се кандидирал за пратеник :facepalm:

Шаше на крај без да знае талибанец ќе стане. И пак со циглите ќе остане. Да си ги лупа по глава.

Кловнов не се изглупира доволно сега и за пратеник се кандидира?! Не е ништо поарен од Јанко и Миленко. :facepalm:

Кловнов не се изглупира доволно сега и за пратеник се кандидира?! Не е ништо поарен од Јанко и Миленко. :facepalm:
Кловнот ги величаше ВМРО додека не му ја укинаа емисијата, не ги задоволувал доволно очигледно. Дури се изненадив кога го прочитав првиот негов пост во кој плукаше по нив.

Дури и носител на листа го ставиле некоја од помалите партии не знам која...Баш ме интересира дали има некој ненормален да го гласа :D
Иначе прво помислив дека е кромид вест ама вистина било.. тешко се разликуваат во последно време кромид од нормалните стории...

Оваа да ти била преродбеничка, hot

Јавниот обвинител Зврлевски ја вработи вмровката Драгана Чуприна како соработник за поддршка!

cuprina.jpg

http://maktel.mk/index.php?option=c...prina-kako-sorabotnik-za-poddrshka&Itemid=660

Еден колега го прашувам дали го гледал видеото со Хорхе, ми вика не бе не сум и му објаснувам за што се работи.
А тој: a бе ти знаеш ли дека он е еден од најдобрите професори, човек со богат речник и е спремен секаде да одговара на било какви прашања. :vozbud:

Не е опасно реметењето на Хорхе, страшно е што сеуште му аплаудираат.(y)

Груевски на митинг му праи на Хорхе ко мене на флипери шо ми праеа големите. Дај да ти го поминам главниот, и цел жетон ќе ми го изиграа.

Za zal vakvi likovi go pridobivaat glasackoto telo kaj nas. Vo razumni drzavi so razumni opstestva i razumno naselenie ovie likovi bi im stetele na partiite, no ne i kaj nas.

Еден колега го прашувам дали го гледал видеото со Хорхе, ми вика не бе не сум и му објаснувам за што се работи.
А тој: a бе ти знаеш ли дека он е еден од најдобрите професори, човек со богат речник и е спремен секаде да одговара на било какви прашања. :vozbud:

Не е опасно реметењето на Хорхе, страшно е што сеуште му аплаудираат.(y)

Прашај го дали барем извадоци од учебникот му има видено.

Буквално вака е принтано: Tхомас Паине „Цоммон сенсе“, цивил социетѕ, ет цетера.. :rolleyes:

Мада јас ќе си го гласам. :P

Оваа да ти била преродбеничка, hot

Јавниот обвинител Зврлевски ја вработи вмровката Драгана Чуприна како соработник за поддршка!

cuprina.jpg

http://maktel.mk/index.php?option=com_k2&view=item&id=15822:javniot-obvinitel-zvrlevski-ja-vraboti-vmrovkata-dragana-chuprina-kako-sorabotnik-za-poddrshka&Itemid=660

Ја шета овој за здравство..бар така сум чул:)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom