Предизборна кампања 2014

• Креатор на темата Креатор на темата ^^GoRiLLaZ^^
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ко ќе ми текне дека делеа книгичиња отчет по средниве школи, ова и не ме чуди...(ова од прва рука)

М. К. Жабино маало.

:facepalm:
Ако мислиш на името, навистина постои таква населба во Прилеп :icon_lol:. На самиот крај од градот, полу-асфалтирана и полна со ниви, мочуришта и најверојатно со жаби :pos:. А за тортата, нема што да се каже - се рекло на телевизија ќе се садат рози и ајде земја на розите, како и за се, така и за ова :tapp:.

MnJDOUktWWpkencx_o_macedonian-fondant-cake.jpg

EVE I MIE OT AUSTRALIA ISPRATIFNE EDNA TORTA ZA NASIOT LIDER NIKOLCE I PRESIDENTOT IVANOV SO SREKA NEKA IM JE NA IZBORITE OVAA ZEMJA BIBLISKA ZASLUZUVA OVAKVI LUGE DA JA VODAT VO PONATAMOSNITE BORBI SO GRCISTATA PROK;ETI NEKA ZNAJAT SITE DEKA IMETO NASE SVETO NEGO DAVAME POZZ DO SITE DO CELA MACEDONIJA....

Глеаш торти, торти, торти, торти и наеднаш out of nowhere ти излегува слика со маса на која има тавче гравче...

Глеаш торти, торти, торти, торти и наеднаш out of nowhere ти излегува слика со маса на која има тавче гравче...
Јас па сега видов дека на МК Блаже Конески има бедна имитација на R2D2 :pos:

@BilboBaggins знам дека постојат местава ама брат смешно е се шуто и рогато ќе испливува на површина овие месец дена од сите страни

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom