Предизборна кампања 2014

• Креатор на темата Креатор на темата ^^GoRiLLaZ^^
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.

Ах бре Бране, Бране,
Кога ќе слушнат дел од граѓаниве дека одиш од врата до врата вака ‘‘ненајавено‘‘
Кој зне колку семејства ќе те чекаат да им завнониш на врата, со веќе приготвена маса:pos: и 2-3 шишиња виски во позадина:sneaky:

П.С. Аман нека завршат овие избориве побрзо да не се срамиме повеќе

Ова одење од врата на врата или што би рекол еден мој другар од кол на кол...... :sneaky:, повеќе од јасно е дека е однапред планирано. Не може ти да улеташ кај некого ако знаеше дека одредена зграда или улица е од спротивната партија и да ги убедиш дека ќе си најдобро решение, а они со генерации гласаат за таа партија, која и да е.
Овие кај се спрени со сите работи па и келнер имаат позади Бранко. (дечкото во кујната) :pos:

Ме разочара Бранко, водичка ќе пие бе, бог да чува. Зошто глумиш бе човече, биди си тоа што си и готово. :icon_mrgr:

Втора работа
http://www.vecer.com.mk/?ItemID=F587F8DA66EE9347A0D2D4303370A54D

Каков пропуст.
Јани и Коце, каде ви е бе почитта и џентлменството кон жените бе да дојдете на поканата, што немате време да испиете едно кафе ? За жалење сте. :facepalm:

Мене најјако на темава ми е 'хуморот' на ALoTt. Одмори бе човек, темава е за сеир терање на сите комедијанти во оваа кампања. Сфативме сите дека си верен вмровец.

Леле она со Бранко за Јани кога зборува....првиот пат кога го гледав солзи ми течеа. Од душа навива за Работнички, а со срце се радува на сите победи на МЗТ Скопје:pos::pos:

И како шлаг на тортата „поголем Комита од Комитите„.
--- надополнето: 22 март 2013 во 16:32 ---
Десетина минибуси од Прилеп се на пат кон Пустец, Албанија, за да донесат дополнителни 1.000 гласови во овој град.
http://www.plusinfo.mk/vest/85746/Vo-Prilep-se-nosat-novi-glasachi-od-Pustec

Е ова е весела математика. 10 минибуси = 1000 Гласови, како пресметаа само.

Иначе во Пустец живеат околу 1400-1500 жители со се стари и млади.

Кој фејл еј. На насловот пишува „ВО Прилеп се носат нови гласачи ОД Пустец“ а доле во текстот „Десетина минибуси ОД Прилеп се на пат КОН Пустец. Значи на кое ниво е спаднато новинарството у државава тоа е чудо...

Ах бре Бране, Бране,
Кога ќе слушнат дел од граѓаниве дека одиш од врата до врата вака ‘‘ненајавено‘‘
Кој зне колку семејства ќе те чекаат да им завнониш на врата, со веќе приготвена маса:pos: и 2-3 шишиња виски во позадина:sneaky:

П.С. Аман нека завршат овие избориве побрзо да не се срамиме повеќе

Не дека местено туку алкохоличарот го има насетено станот кај што има највеќе алкохол :icon_mrgr:

Море море како сјаат шишенцана позади, дај кажете кој е опремен од форумов вака да му минеме случајно на посета :cool:

Цела естрада,професори,уметници,пензионери....што ли добија за да го белат вмровскиот образ?
Лично мене ништо не ми беше понудено и немам причина да излезам и да ги фалам...

Кој фејл еј. На насловот пишува „ВО Прилеп се носат нови гласачи ОД Пустец“ а доле во текстот „Десетина минибуси ОД Прилеп се на пат КОН Пустец. Значи на кое ниво е спаднато новинарството у државава тоа е чудо...

Мене повеќе ме интересира како ќе сместат 1000 гласачи во 10 минибуса.

Не си го разбрал текстот, друже. :)
Минибусите одат ОД Прилеп КОН Пустец, за кога ќе стигнат таму да земат гласачи ОД таму и да ги донесат ВО Прилеп.
Се надевам сега ти е појасно.

Малку озбилно: Ако е точна таа информација, тогаш алал да му е на Груевски. Од кај му текнуваат ваквите идеи, не ми е јасно.

Не си го разбрал текстот, друже. :)
Минибусите одат ОД Прилеп КОН Пустец, за кога ќе стигнат таму да земат гласачи ОД таму и да ги донесат ВО Прилеп.
Се надевам сега ти е појасно.

Малку озбилно: Ако е точна таа информација, тогаш алал да му е на Груевски. Од кај му текнуваат ваквите идеи, не ми е јасно.
Имаше на вести дека во станови поготово на Васил Ѓоргов улицата во Капиштец има и по 25 души унатре само за избори дојдени :eek:

Имаше на вести дека во станови поготово на Васил Ѓоргов улицата во Капиштец има и по 25 души унатре само за избори дојдени :eek:
Не е дозволена политика на форумов, така да принуден сум да молчам. :)
А, ако почнам стварно да ги кажувам моите мислења за овие настани, освен што ќе ме банираат овде на форумов, има големи шанси и да ми најдат канабис во дворот или да ми потврдат криминално работење, или пак да сум бил соработник со тајните служби на времето. :)

Тие 10тина минибуси заминаа за Велес на последниот митинг. Единствено поглупо шо ми е од напнување со политика, напнување со валкана политичка кампања. Од двете страни ова. Нека се манипулира народов, оној затуцаниот дури се можи, максимално и наназад
601953_10151291605801612_1880877369_n.jpg
.

Мене најјако на темава ми е 'хуморот' на ALoTt. Одмори бе човек, темава е за сеир терање на сите комедијанти во оваа кампања. Сфативме сите дека си верен вмровец.
И мене ми е најјако кога ќе се избацат некои вакви Х типови попут тебе. Тебе треба да те прашам на што да коментирам и што сеир да терам?!
Сум ВМРО-вец до коска, како и ти и сите Македонци на форумов. Не сум за партија и не ми набивај кривица само си терам сеир не ми лепи етикета. Да имаат кикс Грујо и негова багра исто ќе терам сеир ама сигурно не се толку бедно-погубни киксови како овој. Нивните се базираат на здрав дух, возење точак и слушање транс :D. Си иам мои мислења и ставови а тебе ако ти е незгодно и се препотуваш на вакви циркузи како Бане кога го понуди ''рандом'' домаќинов да удрат набрзина по еден Џекац, не ме читај и игнорирај. Тебе до сега не те ни коментирам а и не си се истакнал со некое мислење, зае*анција, шала... вредно за коментар. Kип калм ;).
--- надополнето: 22 март 2013 во 17:36 ---
Море море како сјаат шишенцана позади, дај кажете кој е опремен од форумов вака да му минеме случајно на посета :cool:
Ќе се залееме Ивкова слава ќе испадне со полиција ќе не бркаат :D.
--- надополнето: 22 март 2013 во 17:40 ---
Тие 10тина минибуси заминаа за Велес на последниот митинг. Единствено поглупо шо ми е од напнување со политика, напнување со валкана политичка кампања. Од двете страни ова. Нека се манипулира народов, оној затуцаниот дури се можи, максимално и наназад
601953_10151291605801612_1880877369_n.jpg
.
Ако запримети домаќинов прашува и Џани вика не не вода негазирана и после тоа БЦ вика Вода Негазирана. Ќе се излажеше како одолеа неам поима :). И така те знаат дека си џапаш што има врска поголем фраер ќе излезеше ако дрмнеше еден :D .

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom