Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Јас би прифатил да мењам глас за уште една неста ама само ако е државна службеничка.

Да ти направат деца

Како случајно што го фатија Грујо како вози точакЛеле пази ја дешавкава човече божји.
Иде БЦ под рука со Џани и гревон Андреј Петров на ''ненајавена'' посета у Порта Влае кај некојси ''рандом'' човек тропа на врата и у ходник го чекаат 4-ца а ''посетава'' као ''ненајавена'' стокмени од глава до пети домаќиниве. Маса стокмена, чашите со салфетки внатре, најбитен детаљ ружа на маса, торти а позади БЦ најбитниот моменат, Џек и Лејбел. Досега се имам видено ама ваква комедија немам видено и што е најбитно ''рандом'' домаќинов му шепка на Бане да бапнат по еден вискиќ а овој фатен у небрано пред камери вика не не за мене ВОДИЧКА НЕГАЗИРАНА.
Мислев дека дното им беше кога беа пред парламент и внатре кога се кинеа и паѓаа сами ама поголемо дно од ова немам видено. ДНО !!!!!

Да да Грујо брзо возеше и транс слушалКако случајно што го фатија Грујо како вози точак
Ме мрзи да го гледам, али ако одбил Виски стварно го претерал![]()
![]()
![]()
.
. Неможе да одолее гарант се запил после шоуво со камериве, се кладам
.Алал да ти е за текстов друже ! хахахаЛеле пази ја дешавкава човече божји.
Иде БЦ под рука со Џани и гревон Андреј Петров на ''ненајавена'' посета у Порта Влае кај некојси ''рандом'' човек тропа на врата и у ходник го чекаат 4-ца а ''посетава'' као ''ненајавена'' стокмени од глава до пети домаќиниве. Маса стокмена, чашите со салфетки внатре, најбитен детаљ ружа на маса, торти а позади БЦ најбитниот моменат, Џек, Лејбел и Џони ваљда. Досега се имам видено ама ваква комедија немам видено и што е најбитно ''рандом'' домаќинов му шепка на Бане да бапнат по еден вискиќ да наздрават а овој фатен у небрано пред камери вика не не за мене ВОДИЧКА НЕГАЗИРАНА.
Мислев дека дното им беше кога беа пред парламент и внатре кога се кинеа и паѓаа сами ама поголемо дно од ова немам видено. ДНО !!!!!

темава е топ да се насмејме малку

Се кај нас така „ненадајно“ идат во посети или „спонтано“ се собираат пред собрание на протести, и онака у жарот на протестирањето „неопределените“ извикуваат Никола и ВМРО...Леле пази ја дешавкава човече божји.
Иде БЦ под рука со Џани и гревон Андреј Петров на ''ненајавена'' посета у Порта Влае кај некојси ''рандом'' човек тропа на врата и у ходник го чекаат 4-ца а ''посетава'' као ''ненајавена'' стокмени од глава до пети домаќиниве. Маса стокмена, чашите со салфетки внатре, најбитен детаљ ружа на маса, торти а позади БЦ најбитниот моменат, Џек и Лејбел. Јеее домаќинов бе со 2 флаши Лејбел и една флаша Џек го чека немаштија у пм.
Досега се имам видено ама ваква комедија немам видено и што е најбитно ''рандом'' домаќинов му шепка на Бане да бапнат по еден вискиќ да наздрават а овој фатен у небрано пред камери вика не не за мене ВОДИЧКА НЕГАЗИРАНА.