Преден или заден погон на тркала?

• Креатор на темата Креатор на темата michael corleone
  • Време на започнување Време на започнување

преден или заден погон на тркала?

• предна влеча.

Гласови: 33 44,0%
  • задна влеча.

Гласови: 42 56,0%

• Вкупно гласачи
    75
Член од
20 јуни 2011
Мислења
192
Поени од реакции
13
Кола со предна или задна влеча, која е подобра за возење.Според мене подобра е задна влеча иако се ретки тие што останаа да произведуваат коли со задна освен mercedes i bmw,

Кола со предна или задна влеча, која е подобра за возење.Според мене подобра е задна влеча иако се ретки тие што останаа да произведуваат коли со задна освен mercedes i bmw,
Зошто според тебе е подобро со задна влеча? може да ми објасниш?

Ух а тек како завлекува на заросено у кривина :pos: , да ти е мерак да си ја фарбаш почесто со задна влеча. :sneaky:

ЗАДНА Е НАЈФИЛМСКИ

Нема ништо боље од тоа да падне снег па да исклучиш тракшн и да дрифташ низ улици. Едвај чекам зима за ова ама оваа година ништо од снег.

Нема ништо боље од тоа да падне снег па да исклучиш тракшн и да дрифташ низ улици. Едвај чекам зима за ова ама оваа година ништо од снег.

ТОА Е ТОА ЗА ШТО ПИШУВАМ КОЈ НЕ ПРОБАЛ НЕ ЗНАЕ ШТО ПРОПУШТА
А И НЕ МОРА СНЕГ САМО ГУМИ ШТО СЕ ЗА МЕНУВАЊЕ.(МОЖЕ И СО НОВИ АМА СКАПО ЗАДОВОЛСТВО Е ТОА)

вака може ли да се каже:
За лудории -> Задна
За сигурност -> Предна
? :D

еј ФИЧО врати се.каде ли замина,сиромаштијава те чека и бара.
на Плетвар снег,сите со предна влеча паркирани од десна страна,а јас со Фичо бришам угоре,а децата им мафтат на застанатите од страна,е тоа беше кола за снег.

вака може ли да се каже:
За лудории -> Задна
За сигурност -> Предна
? :D

ПА НЕ Е БАШ ТАКА АМА АЈ АКО СИ ЈА БАРАШ СО СИЛА БЕЉАТА НЕ ТЕ СПАСУВААТ ТРИ ПРЕДНИ ВЛЕЧИ, АМА ЗА МЕРАК Е ЗАДНА ПОВЕЌЕ
--- надополнето: 9 март 2013 во 22:57 ---
еј ФИЧО врати се.каде ли замина,сиромаштијава те чека и бара.

Друже кај отиде врати се ,збориме за mercedes bmw

Предна влеча може да се контролира до одредена сила на моторот, после станува не стабилна. Задната ако знаеш да ја возиш има поголем потенцијал, 4х4 е најдобро

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom