Славјански
Антички Словен
- Член од
- 2 мај 2008
- Мислења
- 5.644
- Поени од реакции
- 1.346
Не е српче, ко плати више е кај него.
Од вадење петли до летање кокошки, змаеви.
Од вадење петли до летање кокошки, змаеви.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Хахахахаха! Ова бабите на малокурефчево дебелко изгледа се рендале во групњаци, па на секоја посета кога ќе отиде овој Каракачановецов у скутиња кај бабулето, све различни приказни му кажува, и овој сето тоа директно на форум го става)))))
„Бабо бабо, кај е дедо?“ --- „Ееее внучко...да знаеш ти колку дедовци имаш“ :pos2:
Тој тип е бетер од Фрле. На сите е советник, го има во секоја влада. Тој е вечен. За него и времето стои. Кој го турка тој човек и ја не знам. А верувам дека не е член на ВМРО, пошто типот е советник на секоја можна влада и претседател.
kako be ne e eve go.....Не е српче,
А да не спомнуваме и како бивш хардкор патриот (можно е и сега да е, ама бугарски) заговара промена на име кај ќе стигне и дели исти ставови со некогашните негови најголеми политички противници.:pos2::pos2::pos2:
pa koi se seg:pos2: predavnici..ima li ili samo zevsus e...kazujte predavnici de...
ima kaj seiri da se pravat na forumov
za mene najpredavnik e ljubco koj kako premier na drzava se osidi da zeme BG pasos REZILL
Според МАКЕДОНЦИТЕ ВО МАКЕДОНИЈА предавници се:Многу се злоупотребува, (со цел) со оваа тешка квалификација во рамките на изборите, (а и од кога дојдоа на власт,со несмален интензитет,меѓувпрочем) па би сакал заедно да направиме една листа на `предавници` според гореспомнатите овци,полтрони и поистакнати членови на раководството. :smir:
Ќе ги постирам буквално сите за кои што ќе се сетам дека добиле таква квалификација,без разлика што и според мене дел од нив заслужено може да добијат таков епитет.
Истовремено,ќе се трудам да направам градација по важност на `предавникот`.
Откога заедно ќе ја докомплетираме листата,без поголеми потешкотии би требало да стигнеме и до тогаш очевидниот резултат за тоа кој се според (една труба нон-стоп труби) медиумите `заслужил` да биде предавник.
Идеме драги мои.
Според дпмне на Гвујо предавници се:
1.Киро Глигоров
2.Бранко Црвенковски
3.Денко Малевски
4.Љубе Бошкоски
5.Љубчо Георгиевски
6.Љубомир Фрчковски
7.Владе Милчин
8.Ѓунер Исмаил
9.Трифун Костовски
10.Ацо Кабрамов
11.Руфи Османи
12.Зоран Заев
13.Владо Бучковски
14.Радмила Шекеринска
15.Јани Макрадули
16.Сашо Ордановски
17.90% од НВО-ата кои што не ги спонзорира нивната партија
(спротивно со закон,пошто што општо има НВО со НВО ако е спонзорирано од влада?)
Надополнете ја листава.
Сега...
ако секој еден кој што има и најмала моќ,а во исто време не ја милува партијава на власт и не е теледиригирано копче (ко рецимо нивниот претседателски кандидат,она Ѓорѓе Мутавото),
сместа поминува во предавници и единствени релевантни новинари се само оние платени од веќеспомнатата партија,како и експерти меѓувпрочем,пошто останатите кои што не ги делат мненијата и препораките на централата на дпмне веќе `длабоко загазиле у велепредавство`....
дали тоа ние загазуваме се подлабоко и подлабоко у ТОТАЛИТАРИЗАМ и НЕ демократија или јас се лажам пошто и јас сум предавник?
![]()
Премногу е суптилна темава за да стои во „Политика и вести“. Правец „Чек дис аут“.![]()
Една тема суптилна или не ја прават дискутантите во нејзе. Пример имаме женска со страшно големи гради. Во ЧДА ќе и се смеат на нејзе, во Здравје ќе ја разгледуваат истата проблематика од сосема друг агол. Аголот од кој се почна темава е сосема издржлив за во Политика и вести имајќи ја во предвид јасноста со која е започната темава. Тоа што некои дискутанти не знаат да дискутираат па во недостиг на контра-аргументи бараат истата да се префрли во ЧДА колку за да се замачкаат очите на останатите дискутанти, за мене кажува многу... дека оние наброените во првата група се поразени. А мене лично тоа воопшто не ми пречи (двете точки... тоа што некои дискутанти се поразени во недостиг на контра-аргументи и немаат сенс за водење на здрава и издржана дискусија + одењето на темава во ЧДА) :smir:
Кирго Глигоров беше благонадежен Блгарин.
И тој има потпишано на времето за блгарски документи, дека е Блгарин.
Кај е србоманчето лингурско Зевсче да прокоментира нешто за ова?