Пречекот на кошаркарите - впечатоци

• Креатор на темата Креатор на темата _Тони_
  • Време на започнување Време на започнување

Дали ќе присуствувате на пречекот на Македонските кошаркари?

• Вкупно гласачи
    246
  • Гласањето е завршено на .
Арта, Шпанија не е два милиони земја што никад ништо не постигнала. Они се моментално најбљи у фудбал у свет и у Европа и најбољи у кошарка у Европа.
Значи, спортските победи и успеси им се како добар ден. А кај нас како влажен сон. Така да, објективно, тоа е причината за големата еуфорија.
Мислам дека не си толку наивна за да мислиш дека "некој им рекол да излезат и да се радуваат" и они тоа го напраиле. Зашто се праиш будала?
Ова се дешава сеа и можда којзнае кога пак (да, не сум многу оптимист за континуитетот на успехот, се надевам дека грешам).

На крајот од краиштата и Али Ахмети излезе вчера-завчера со честитки до кошаркарите, а сите добро знаеме како стојат работите: што ќе рече Али, тоа е поголем факт, закон и вистина, дури и од нешто што пишува на интернет, а исто сите знаеме дека ако нешто пишува на интернет, мора да е вистина.

hahaha znam deka znaes za shto stanuva zbor no nemas hrabrost ni da go prifatis ni da mu se sprotistavuvas,a jas izvor dadov od zazabava koja e mnogu poznata i tuka stanuva zbor za svetski kampion i koja ima 47 milion ziteli..sega e ostanato samo da vi kaze Gruevski preku sitel za kolektivno placenje vo plostadot na alexnadar od "radosta i gordosta" za da se bidi makedonec lol
Да освоеше Албанија 4то место во Европа (иако ми е тешко да го замислам тоа) ќе се пукаше од славење и 1 недела ќе беше неработна, не треба да скокаш од радост но немој и да кењаш...
ПС Шпанија е спортска нација - шампиони во фудбал, кошарка, формула, ракомет...
Додека Македонија оддамна немала вакви лавови кои ја фрлија европа на колена.

hahaha znam deka znaes za shto stanuva zbor no nemas hrabrost ni da go prifatis ni da mu se sprotistavuvas,a jas izvor dadov od zazabava koja e mnogu poznata i tuka stanuva zbor za svetski kampion i koja ima 47 milion ziteli..sega e ostanato samo da vi kaze Gruevski preku sitel za kolektivno placenje vo plostadot na alexnadar od "radosta i gordosta" za da se bidi makedonec lol

100% си станала у 4 и 30 сабајле , те фатил пролив , па на нива да копаш , па на нива те фатил дождот и сеа пукаш од нервоза ...
Не ти е лесно те разбирам ...
Ај сеа мрш и остај не да си уживаме

Оставете ја...криво и е што се обединивме :)
не смеат да писнат никаде овие 20ина дена...пошо ние сме обединети...насекаде луѓе со црвени маички...со замиња...

Македонија е мала земја ГЛАДНА за спортски успех и резултат: Земја во која живее народ кој знае да испочитува спортски успех како што беше она вчера. Се надевам дека ова ќе биде и мотив плус и за останатите спортисти, спортски екипи, како и да одговорните да вложуваат повеќе во спортот! ДА ЖИВЕЕ МАКЕДОНИЈА!

• Ми се допаѓа
Reactions: D_T
Оставете ја...криво и е што се обединивме :)
не смеат да писнат никаде овие 20ина дена...пошо ние сме обединети...насекаде луѓе со црвени маички...со замиња...
Право во центар друже, тоа ги боли што ја осетија моќта на македонскиот дух и знаат дека сме незапирливи кога ќе се здружиме, само малку ни треба. :)

Клубски разединети - за Македонија обединети !
Меѓусебно се караме но кога некој не чепка од надвор знаеме како да постапиме.

Не видов дали веќе пишал некој, во Литванија се печатат вакви маички

,,Македонија ми го скрши срцето"

mkd-brokenheart-479.jpg

АртаН немој многу да сереш;).Ние не сме ти криви што имаш афинитети да бидеш женско,па отвораш женски профили на кајгана форум.За жал неможеме да ја победиме твојата трансексуалност.Овој е дечкич кој отворил женски профил на кајгана форум зашто убаво му било во женска кожа макар и на форум.

Крај краева никој не ви е крив на вас шипците(муслимани) што сте познати во светот само по пукање на свадби,крвни одмазни,продавање дрога и оружје,жени забулени како мумии,примитивност до коска и ред други работи.Тоа Македонецот неможе да ви го излечи.

Арта, Шпанија не е два милиони земја што никад ништо не постигнала. Они се моментално најбљи у фудбал у свет и у Европа и најбољи у кошарка у Европа.
Значи, спортските победи и успеси им се како добар ден. А кај нас како влажен сон. Така да, објективно, тоа е причината за големата еуфорија.
Мислам дека не си толку наивна за да мислиш дека "некој им рекол да излезат и да се радуваат" и они тоа го напраиле. Зашто се праиш будала?
Ова се дешава сеа и можда којзнае кога пак (да, не сум многу оптимист за континуитетот на успехот, се надевам дека грешам).

На крајот од краиштата и Али Ахмети излезе вчера-завчера со честитки до кошаркарите, а сите добро знаеме како стојат работите: што ќе рече Али, тоа е поголем факт, закон и вистина, дури и од нешто што пишува на интернет, а исто сите знаеме дека ако нешто пишува на интернет, мора да е вистина.
shto ke rece Ali e pogolem fakt...?! ne go razbrav..Fala bogu no jas licno ne se vodam spored moite politicari ashto pomalku od Ali i polovina od albancite mislat kako mene samo shto poradi siromashtija gi zatvorat ocite..

A za vtoroto dali vi rekol nekoj ili ne toa e mnogu jasno i se gledase celo vreme duri igrata shto pravese sitel...site na ulica na plostad blla blla ova go znaee i ti neli a me prajs mene glupa ako :) vtoro na sekoja pauza ja pushtija toa pesnata za imeto shto go nauiv i jas veke i tolku mi se smachi ot politikata i nacionalizmot i si rekov barem od sportot da sedi ponastrana i da si uzive vo dobrata igra.. dosadno e veke.. najlesen nacin za da se gordees so nesto e nacionalnosta..

Многу е добра маичкава. :vozbud: Сакам една таква и некоја Литванка.

Арта ај бе не зезај сега, се собрале 100.000 ... Во Тетово вие се собравте за да пречекате актерка која што е позната по тоа што има маж Езерџија и глумела во некои 2-3 филмчиња и и покажувавте џамии од турско ќе ни збориш за кошаркариве 4ти во Европа што сме ги пречекале....

Така прават Американците меѓу себе се караат и си ставаат сопки ама кога е за друга нација сите се обединети.

Може еден ден и ние ќе сфатиме дека према странци треба да се држиме еден со друг, наместо да се цинкариме колку не чиниме (алудирам на политичарите) и дека заедно сме посилни.

Нормално ќе има такви на кои тоа ама ич нема да им се свиѓа :).

Како и да е кошаркариве не обединија на 20 дена па нека биде ова само почеток (y).

Арта ај бе не зезај сега, се собрале 100.000 ... Во Тетово вие се собравте за да пречекате актерка која што е позната по тоа што има маж Езерџија и глумела во некои 2-3 филмчиња и и покажувавте џамии од турско ќе ни збориш за кошаркариве 4ти во Европа што сме ги пречекале....
Да,и притоа се усраа 5 дена на форумот како била таа горда Албанка,имала истетовирано албанско знаме,а ИМА ЦРНЕЦ МАЖ:pos:

Ми недостига Касандра... :)

АртаН немој многу да сереш;).Ние не сме ти криви што имаш афинитети да бидеш женско,па отвораш женски профили на кајгана форум.За жал неможеме да ја победиме твојата трансексуалност.Овој е дечкич кој отворил женски профил на кајгана форум зашто убаво му било во женска кожа макар и на форум.

Крај краева никој не ви е крив на вас шипците(муслимани) што сте познати во светот само по пукање на свадби,крвни одмазни,продавање дрога и оружје,жени забулени како мумии,примитивност до коска и ред други работи.Тоа Македонецот неможе да ви го излечи.
hahahh te boli i ne ti se veruvaso edna zenska albanka moze da bide poracionalna od site vas 'mushki' a osobeno na nekoj kako tebe koj ne e vo sposobnost da debatira i odi kon toa da navredi zenska poradi shto e albanka ili ne znam shto... zalam za tvojata emotivnost i cuvstvitelnost koja te pravi tolku gay lol

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom