Пречекот на кошаркарите - впечатоци

• Креатор на темата Креатор на темата _Тони_
  • Време на започнување Време на започнување

Дали ќе присуствувате на пречекот на Македонските кошаркари?

• Вкупно гласачи
    246
  • Гласањето е завршено на .
Не пишувајте веќе бе да не пцујам, имајте милост кон тие што не сме биле :icon_lol:
Инаку Бо е ѕвер, толку голем човек а толку скромен и срамежлив..секоја чест!!

Кошаркариве направија многу емотивен лик од мене. Пред европсково, не сум пуштал солза за било која работа, сега постојано кога ќе видам или прочитам нешто поврзано со нив ми се насолзуваат очите.

Супер пречек, баш каков што заслужуваат. Пред да тргнам накај плоштад видов на ТВ и ми се виде дека ќе има многу малку луѓе и се разочарав, кога стигнав во центар не знаев кај се наоѓам, немаше место ни да се застане ко што треба. :)

:cuc::cuc::cuc:

Ова видео, посебно некако ме натажи и сега уште повеќе ми е мило што толку многу луѓе ги пречекаа...

Не пишувајте веќе бе да не пцујам, имајте милост кон тие што не сме биле :icon_lol:
Инаку Бо е ѕвер, толку голем човек а толку скромен и срамежлив..секоја чест!!
Да дури и пресрамежлив за наш менталитет, којзнае што му минувало низ глава кога видел толку луѓе кои го скандираат неговото име

(Резервирам тикет за полуфинале ОИ Лондон 2012). Македонија Vs. _____

не можев да одам на пречекот, :( гледав на тв.
Браво за сите што излегоа, кошаркарите го заслужија тоа.
Моја најискрена благодарност до сите, до Бо (немам зборови за големината на Бо :cuc:), до Марин, до Илиевски и сите кои учествуваа во оваа бајка.

Не бев на аеродром,бев на плоштад и очите ми се наполнија со солзи кога ги видов и кога марин испраќаше бакнежи наоколу.Толку гордо што сум македонец никогаш не сум се осетил,бев горд на мојот народ и на сите оние кои беа таму,браво овие дваесет дена ќе ги паметам цел живот.

Во Шпанија вака нема да ги дочекат. Цареви! Да напрат 90% од македонија да се возбудва за спорт! Цареви! На луѓе шо не ни пратат кошарка (како мене) да му ги напрат највозбудливите моменти во животот. Цареви! Толку луѓе толку среќни за толку кратко време, нема шо друго да би го предизвикало то. И да звучам ко тинејџерка и ко фејкер и ко мејнстрим ми е гајле. ЦАРЕВИ!

Ова првенство и овој пречек ќе го памтам цел живот.ЗНАМ ДЕКА МНОГУ ЌЕ МИ ФАЛИ ПРВЕНСТВОВО ШТО ИЗМИНА И ДА ГИ ГЛЕДАМ КОШАРКАРИВЕ...

Со другариве дојдовме до заклучок дека Марин делуваше ко стенд ап комичар на сцена, а кога почнаа песните стандард, излезе кафанското од него. :)

Цар, ко и сите останати, Илиевски тешка интелигенција од човек е, владее словенски, шпански и англиски од тоа што го видов на европсково со изјавите, може и друг јазик знае, а и со изјавите се гледа дека станува збор за доста интелигентна личност ... за разлика од Чековски на пример ( кој беше на плоштад знае за што зборам ). :)

Капа доле момци, фала ви за Се !

Izlezi momce pravo na terasa - MKD reprezentacija ft. A.Mitevski, DJ Babura, Davor Bojanov & Blezeri

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom