Пречекот на кошаркарите - впечатоци

• Креатор на темата Креатор на темата _Тони_
  • Време на започнување Време на започнување

Дали ќе присуствувате на пречекот на Македонските кошаркари?

• Вкупно гласачи
    246
  • Гласањето е завршено на .
Никој не ја запеал, ниту пак му текнало при таков успех ви одаваме чест на вас Албанците(n)
Од клиповите што ги изгледав при прославите во другите градови, само во Тетово се пееше ;)
--- надополнето: Sep 21, 2011 8:10 PM ---
Душмани Атанас:),во тие моменти никој и не помислил на вас..т.е вие и фактички како да не постоевте овие 20 дена...не постоевте ради тоа што самите си го наметнавте тој КОМПЛЕКС за секое добро што ќе се направи во државава вие да враќате со лошо,верувај ова го нема никаде..сите ви се чудат;)

Јас ја слушнав песната , но ако вие велите дека не било така , ова го сваќам како каење и извинување.

168435_1528346731849_1330129093_31215786_6993735_n.jpg

Na srcu mi lezi jedna stara rana
koja nece iz njedara nigdje
pa se srce pita moje
bez nje zivjeti kako li je, kako li je

Ref.
Idi, idi nesanice da ne vidim tvoje lice
da mi zora bol ne stvara
idi, pusti me da je odsanjam

:pos::pos::pos::pos::pos::pos:

Јас ја слушнав песната , но ако вие велите дека не било така , ова го сваќам како каење и извинување
Мило мие што ме свати другар;)Наредно мое извинување очекувај после натпреварот Тетекс-Шкендија;)

Мило мие што ме свати другар;)Наредно мое извинување очекувај после натпреварот Тетекс-Шкендија;)

Нема да ја повториш грешката , се каеше нели. Биди мушко не биди барби. ехех :)

Дечки ај да не ја расипеме темата на крај со меѓуетнички препукувања зашто националноста во пасош на сите ни е иста.

Колку имаме повеќе успеси како држава на сите полиња толку повеќе народот ќе се фузионира, нормално е тоа.

Млада држава сме само 20 год постоиме и нормално сеуште да има трзавици, усијаните глави од двете страни кои со тек на време би требало да исчезнат и од мнозинство да станат изолирани групи.

Еден ден може сите заедно ќе се радуваме на нашите спортски успеси а некои навивачки групи нема да го симнуваат државното знаме од јарбол, барем да се стремиме кон такво нешто.

Кошаркарите го обединија народот макар за 20 дена но нема да биде последен пат, ќе имаме уште спортски успеси кои се надевам се повеќе заеднички ќе ги славиме.

Ако се појави уште еден нов корисник, кој се регистрирал само заради тоа што е револтиран од муабетите (кои впрочем се вистина, али ај...), ќе се увереам дека се фејк...

Сега само се сомневам... :cautious:

capturewfc.png

Пречекот на Македонската репрезентација денеска е меѓу најгледаните видеа на youtube.

Ајмо сите like и по некој коментар да го задржиме.

Бев, и напрајвме супер пречек, само малце топло беше.

Ама 100.000 луѓе шо пишат по веснициве, wtf?

да ви кажам право не можам да се изнагледам на видеата шо се вртат на нет со пречекот на нашите кошаркари тоа било нешто изворендно што се случи во македонија ,ме израдуваа толку многу насмеани лица што до тогаш беше ретко за гледанје.

Бев, и напрајвме супер пречек, само малце топло беше.

Ама 100.000 луѓе шо пишат по веснициве, wtf?
И јас мислам дека немаше 100 000 луге на плоштад ама вкупно луге излезени на улиците веројатно имаше

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom