Пребрзо свршување

• Креатор на темата Креатор на темата zmivce
  • Време на започнување Време на започнување
Дечки да ви кажам нешто.Потребна е добра предигра,сласни бакнежи,страствени допири,малку орален и партнерката ќе ти сврши само што ќе и го ставиш.Откако ќе ја задоволиш свршви кога сакаш.

Dobro kazano, ali poslem prvoto svrsuvanje mnogu podolgo se moze i preubavo e.

Добро бе SIMPLY е единственото женско што има храброст да пишува на ваква тема????? Ајде да слушнеме что мислат женската половина за овој машки проблем

Дали треба да се има срам од прерано свршувње?
Имал некој проблем?
Лек за прерано свршување?

На темава се изнапишаја 5 страни со предлози, Проба ли некој предлог? Дали најде некој лек за прерано свршување?

а што е тоа прерано свршување???? кој кажува далие е рано или касно шо ве гедам чудни :tapp: што побрзо си завршиш работа тоа подобро за тебе:helou:па си тераш уште се разбира ако можеш и сакаш иначе финтава за прерано свршување ја имаат пуштено нинфоманки јебига:kesa: абре шо ве гледам чудни штовие гајле колку терате бидете сигурни во едно болје ти да свршиш пред неа има шанси зља 2 партија сврши ли прво таја отиде јабана во 90 % кесиго:drk: зада свршиш пошо после нејзе неисе сака и нели ја боли:tv:

E jas si imam problem so ova. Site do sega mi svrsuvaat prebrzo. Ne mozam da se na :sekss:am na raat.

лично не ми смета мојот партнер да сврши за 5 мин што знам не е ништо страшно тоа ако сакаме уште ќе продолжиме
патем има другарка што многу и смета тоа и раскина со дечкото зашто прерано свршувал не ја сваќам :toe:зашто тоа е голем проблем

па тоа некои девојки го сваќаат како комплимент, демек била добра и си свршил пребрзо......
не ми се дешава често, ама и да се десило секогаш можи уште еднаш уште еднаш уште еднаш.....
а на крај краева ако некоја измрчи зошто сум свршил пребрзо, а она не свршила, кој и е крив, имала исто време како и јас.....

се случува ебаго...

по подолга пауза најмногу...ама не е проблем...има втора рунда де

abe ne e tolku strasno i da svrsis brzo
ke mavnis uste edna tura pa i uste edna ako trebe pa posle i uste edna ako e potrebeno i resen problem
i ona zadovolna a i maskoto od zadovolno po zadovolno

abe ne e tolku strasno i da svrsis brzo
ke mavnis uste edna tura pa i uste edna ako trebe pa posle i uste edna ako e potrebeno i resen problem
i ona zadovolna a i maskoto od zadovolno po zadovolno

се сложувам со тебе ама ако маваш секој пат во 3-4 рунди и мењаш кондоми за 1месец -2 ке банкнотираш

се сложувам со тебе ама ако маваш секој пат во 3-4 рунди и мењаш кондоми за 1месец -2 ке банкнотираш

па и да банкнотираш .. битно ќефот да си го правиш :pusk:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom