Preacher

• Креатор на темата Креатор на темата DaenerysTargaryen
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
4 септември 2013
Мислења
61
Поени од реакции
64
Веб-сајт
bookwormmkd.wordpress.com
Серијава е нова. Само две епизоди до сега, и искрено ми се допадна, а и добар рејтинг има. Станува збор за еден Џеси Кастер шо се враќа во Тексас за да ја превземи црквата на татко му. Но, се се менува кога некоја сила го опседнува неговото тело.
Базирана е на истоимен стрип и е нешто како акција фантазија, хорор.
chzqfpjuyaaqgpt.jpg

Noviot stripski hit na amc.

Gi izgledav dvete epizodi, zabavna e. :X3:

Супер е. Скоро добра колку Фарго и Тру Детектив, сеа за сеа.
Се надевам дека нема да ја усерат и да ја претворат у тоа што стана The Strain.
Исто се надевам дека нема да идат над 3 - 4 сезони.

Одлична е за сега, слична е и Outcast исто така нова со слична тематика.

Серијата е WTF. Гледаш а поима немаш што се случува, и сепак ти е интересна и продолжуваш да ја гледаш.

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

Тууууу... :pistoldz:
good-bad-ugly.gif

the-look.gif

Едвај чекав SPAM да пријавам кога го видов насловот, а тоа да ти било легитимна тема, од легитимен член, на легитимно место.

Тууууу... :pistoldz:
good-bad-ugly.gif

the-look.gif

Едвај чекав SPAM да пријавам кога го видов насловот, а тоа да ти било легитимна тема, од легитимен член, на легитимно место.
Eej зошто спам :D

И Supernatural беше одлична серија првите 3-4 сезони ама после стана досадна, премногу долга и тотално глупава. Да се надеваме дека нема оваа да биде таква.

И Supernatural беше одлична серија првите 3-4 сезони ама после стана досадна, премногу долга и тотално глупава. Да се надеваме дека нема оваа да биде таква.

Мислам дека ќе имаат среќа ако стасаат до 3-4 сезона. Ама засега е добра, ми се допаѓа. Се надевам дека нема да упропастат серијава.

Инаку, изгледа дека веќе еден подолг период сериите полека наметнуваат темпо во однос на квалитетот кој филмот не секогаш го достигнува, при што не се работи за исклучоци. Секако, има и сега „големи“ филмови, како што и порано имало „големи“ серии, ама соодносот не е ист.
Порано не беше многу често, на пример, познат актер кој уште има каква-таква кариера, да учествува во серии. Всушност, обратното беше правило. Актери познати од сериите се префрлаат на големото платно и никогаш не се враќаат назад.

какви се бе овие глупости. ова е толку лошо што не може да се гледа.
салам серија нема излезено со години

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom