Прдење

• Креатор на темата Креатор на темата gOJDO
  • Време на започнување Време на започнување
FortunE напиша:
:icon_lol: :icon_lol: :icon_lol: :icon_lol: :icon_lol:
Ти ќе какаш, јас ќе повраќам и супер ќе ни биде! Газдата сакал-неќел ќе попушти пред такви гадотии а?
Бегам јас од темава, почнува да ми се повраќа!
Бидете умни:icon_lol:
нЕ, јадИ, гомнА.....пеер!
финтата е газдата да мисли дека ти ќе ме е.еш па затоа ме носиш во кенеф. ти ќе ми мрчиш додека какам за да ме спотера побрзо. ем волкот сит, ем офците на број. и ти ќе си кажеш шо имаш у главата и ја ќе се посерам од серење

Абе во последно време „варам” неконцетрирани али многу долги „кафиња”.
Инаку во поголема јавност не за гласно испрдување пошто на некои им се гади или сл. ама ако моментално тие што сме збрани сме си ”наши” ондак тука нема ништо лошо онака де се свари по некое кафе , али ако кафето однапред се знае дека пече на очи другарски е да се обавести во кругот на луѓе со цел да се намалат жртвите и паѓањето во несвест.
Инаку да ни се живи и здрави Enterobacter aerogenes доживотно да ни функционираат безпрекорно, желба која му ја порачувам на сите кајганаши

Од кое јадење се испушта најсмрдливиот прдеж

:nesvest:Сакам да го откријам вашето мислење на оваа тема

Jas bi rekol od prohi i jajca(tie malite zelkicki sto se prodaavaat vo supermarketite)Probajte

Како можеше ваква глупа тема да отвориш ? :lud::nesvest:

:locked:

Темава е закон. :pos: :pos: :pos:

Ама бидејќи насетувам кои ќе бидат коментарите, ја префрлам во Чек Дис Аут.

Иначе најсмрдливиот прдеж се испушта од Сарма во лозов лист :pov:

Кај ви текна ваква тема да отворите ме изнасмеавте

Заборавив да напишам, мислам дека од кисела зелка и од скара

од кисела зелка, јајца и од скара...моја препорака:пробајте со ребра од Љуц

Андроник има еден другар кој кога ќе прдне во една соба, уште три други смрдат а саатите у сите три соби прекинуваат со работа. Ќе му речам да го праша што јаде.

Точно е, имам еден многу добар другар од детство, кој кога прди, сите часовници (аналогни и дигитални) застануваат во радиус од 50 метри. Тоа печење очи, ефекти на стаклена градина, паѓање лисја од дрва. Гравче секако дека помага.

Андроник напиша:
Точно е, имам еден многу добар другар од детство, кој кога прди, сите часовници (аналогни и дигитални) застануваат во радиус од 50 метри. Тоа печење очи, ефекти на стаклена градина, паѓање лисја од дрва. Гравче секако дека помага.
:pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: Не си нормален!

Андроник напиша:

:icon_lol: :icon_lol: :icon_lol: :icon_lol: закон :icon_lol: :icon_lol: :icon_lol: :icon_lol:

Иначе најгласно се прди од 10ка со кромид, буковче и лепиња на скара.
ПОсле тоа секој прдеж е lethal!

добитна комбинација за предњење е: понеделник грав, вторник зелка манџа, среда ќуфте на кромид, и на крај да каснете едно варено излупено но барем 12 часа отстоено јајце. Краен ефект е гасна комора во Аушвиц

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom