Правосуден испит

mene mi rekoa se startuva ili 12 ili 13 fevruar po istiot raspored na polaganje kako vo dekemvriska sesija

80, 81, 84, 86 и 87 прашање од меѓународно...Ајде помагајте.
П.С. Колку точно протоколи има ЕКЧП, 8 или 14?

i mene mi trebaat tie megunarodno-ako nekoj gi ima go zamolovam javno neka gi kaze !!!

ajde kazuvaj te koj gi ima megunarodno...
jas gragjansko gi imam, da se menjame :D

Aj Ve molam koj gi ima megjunardno odgovoreno 2,4,5,6,7,8 neka mi pise jas gi imam odgovoreno ostanatite samo ovie mi falat[DOUBLEPOST=1422287818][/DOUBLEPOST]
I mene ako moze megunarodno jas pola gi odgovoriv, ke ti gi pustam i jas:)))))

Aj Ve molam ako gi imate odgovoreno megjunarodno site da mi gi pustite samo 2,4,5,6,7,8 nemozam da gi najdam ke Vi pisam mail Ve molam

Последно уредено:
дали некој знае дали правосудниот се вреднува со ektc ?

kolegi sto polagavte pa pisete nesto kazete za polaganjeto. sto imase na studija na slucaj,sto da ucime?

Ve molam prasanjata po megunarodno ako gi ima nekoj da mi gi prati[DOUBLEPOST=1422490771][/DOUBLEPOST]Dali mora site delovi da se polagaat vo edna sesija

Dali prasanjata krivicno se zgolemeni ili jas sum vo greska???

Mozebi zaedno so studijata na slucaj se zasto na vkupen broj na prasanja dava vkupno prasanja 2.133 a predhodno mislam deka pisuvase 1.980.

Megutoa i vo samiot zakon za pravosuden ispit vo clen 20 stav 8 stoi deka :
Бројот на прашања и студии на случај во базите од ставот (6) на овој член се зголемува за 10% годишно, почнувајќи од 2015 година.

Taka da mozebi prasanjata vo 2015 godina moze da bidat zgolemeni za 10%.

Kolegi koj saka da razmenime prasanja neka mi pise mail ...jas gi imam site a mi trebaat po megunarodno... blagodaraam

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom