Правилен пристап

• Креатор на темата Креатор на темата Скулгрл
  • Време на започнување Време на започнување
Стеф, те читам и не ми се веруе колку си станал суров. Мислам дека ваквиот милитантен пристап може да резултира со блага редукција во бројот на заинтересирани кандидатки. Не дека тебе квантитет те интересира, чисто онака си праиме муабет.
--- надополнето: 24 август 2012 во 01:50 ---

Болдираното е од голема корист за почетници како мене. Кој е соодносот на самодоверба, хумор и статус? Дали можам да компензирам мањак на статус (моментално сум невработен, така да статусот ми е ваљда нула) со појачана доза хумор и самодоверба? Ако и хуморот ми пафта, дали можам со невидена самодоверба да триумфирам? Дали можам со суперсамодоверба да добијам телефон за испод саат време?
Ако си итар пејо во рок од 1 минута ќе и го земеш бројот :)

Овцата е човечко суштество со свои желби,размислувања и побарувања кога се работи за квалитетна девојка за врска.Тешко е да ја најдеш некоја фина,што не се фолира и што е искрена личност.Сум се пуштил на многу девојки некогаш сум добил број за 1 мин некогаш за час и половина зависи до ситуацијата во која се наоѓаш,колку блискост има помеѓу вас и секако довербата што тешко се добива особено кај девојките,изгорени 100 пати зашто да ти дадат на тебе баш.Од нивна перспектива може да се каже дека бараат малку оргиналност и уникатност помешано со доза хумор.Ако го правиш како класично и нормално пуштање без смеење шансите да добиеш нешто од тоа се 1 спрема 10.Најбитно според мене е да си смешен и интересен на свој начин и да не се грижиш што ќе излезе од тоа,важно си пробал,некој во животот пропушта многу ако не проба.Секогаш ќе ги паметиш успесите,тоа корпите се само доказ дека тие не те заслужуваат тебе.
Самодоверба
Хумор
Статус
Тоа се 3 работи што ги бара девојка.Последното не е толку но е битно од материјални причини.
Бла бла бла си напишал цел реферат ,а нема врска со мојот пост.
Еве сепак ќе се надоврзам на твојот пост.
Според тебе ако си шармантен,вицкаст итн поголеми ти се шансите да успееш во намерата ако правите муабет 1 на 1 или ако околу нејзе има пет другарки кои и го посматраат секој чекор што го прави.
Без оглед на тоа дали си шармантен и вицкаст или не си сепак ако останете на само шансите ти се зголемуваат од очигледни причини што таа ќе се чуствува посигурно,порелаксирано и нормално ќе биде поотворена отколку ако има уште 5-10 души околу вас .:)
Не е ракетна наука ова што го пишувам логика е.

Бла бла бла си напишал цел реферат ,а нема врска со мојот пост.
Еве сепак ќе се надоврзам на твојот пост.
Според тебе ако си шармантен,вицкаст итн поголеми ти се шансите да успееш во намерата ако правите муабет 1 на 1 или ако околу нејзе има пет другарки кои и го посматраат секој чекор што го прави.
Без оглед на тоа дали си шармантен и вицкаст или не си сепак ако останете на само шансите ти се зголемуваат од очигледни причини што таа ќе се чуствува посигурно,порелаксирано и нормално ќе биде поотворена отколку ако има уште 5-10 души околу вас .:)
Не е ракетна наука ова што го пишувам логика е.
Шарм+вицкаст+снаодливост=број земање.
Вртење муабет и прашување досадни работи,ако бидеш како хербалајф никогаш нема да земеш ниеден број на било која девојка.
Знам дека не е ракетна наука но секој почеток беше тежок па и мојот.Се сеќавам колку корпи добив само за да бидам разбран сериозно и полно со самодоверба.

Шарм+вицкаст+снаодливост=број земање.
Вртење муабет и прашување досадни работи,ако бидеш како хербалајф никогаш нема да земеш ниеден број на било која девојка.
Знам дека не е ракетна наука но секој почеток беше тежок па и мојот.Се сеќавам колку корпи добив само за да бидам разбран сериозно и полно со самодоверба.
Друже не викам дека имаш погрешен пристап ,но едноставно е ако останете ти и девојката насамо многу полесно ќе ти биде да бидеш вицкаст,снаодлив и шармантен ,а и нејзе ќе и биде полесно да се опушти и да ти го даде бројот.
Дај ми контра-аргумент дека не е така.

Друже не викам дека имаш погрешен пристап ,но едноставно е ако останете ти и девојката насамо многу полесно ќе ти биде да бидеш вицкаст,снаодлив и шармантен ,а и нејзе ќе и биде полесно да се опушти и да ти го даде бројот.
Дај ми контра-аргумент дека не е така.
Па финтата во секое пуштање е да ја изолираш девојката од групата за да можеш да си направиш најнормален муабет,иначе шансите да го добиеш бројот кога е со другарки е 1 спрема 10.

Па финтата во секое пуштање е да ја изолираш девојката од групата за да можеш да си направиш најнормален муабет,иначе шансите да го добиеш бројот кога е со другарки е 1 спрема 10.
Значи се вративме на почеток на она јас што го реков во првиот пост :)

Разгледувајќи по интернет најдов интересен текст кој патем го има напишано девојка Ели Радеска, текст кој ми падна во мозок бидејќи во текстот има доста реална слика на денешните фраер и нивното освојување на девојка во кафиќ и сл. со така наречените нивните фраерски потези. Би сакал да го прочитате следниов текст и да прокоментираме околу него.

Посматрајќи го брат ми како гледа филм во кој дечкото ѝ симнува ѕвезди на девојката со клише зборови, почувствував огромна одговорност како постара сестра, која демек има врска од животот, да му дадам до знаење дека тоа е само филм и да го насочам во друг правец. Во реалниот живот, паметните девојки не паѓаат на глупави фрази. И додека му објаснував на 11-годишник дека клучот до женското срце на долгорочен период, не се „фраерските“ потези, јаките коли и симнувањето ѕвезди, почувствував потреба да го кажам тоа на разглас. Па таква лекција треба да им се одржи на многу постарите. На крај си реков, остави го детето на мира, што го замараш, секако, стискајќи палци дека нешто му влегло во глава и дека во иднина ќе порасне во вистински џентлмен, баш како што сестра му го учела.
За да допреш до женското срце не ти се потребни лигавења, туку треба да покажеш дека ти е грижа. Кога момците ќе сфатат дека клучот до женското срце, пред сè е грижливоста? Е сега, да не си мачкаме очи. Ако веќе сте во потрага по празноглави риби горди на својата глупост, тогаш подобро да имате клуч од Ауди.

Што најчесто прават мажите на состанок (уште веднаш ќе испратам извинување до исклучоците, кои секако дека ги има): ги влече нозете по пат за да те привлече звукот и да ги забележиш неговите оригиналки Адидас, „ненамерно“ секој разговор завршува со по некој детаљ за неговата кола, мафта со мобилниот како да е единствениот на земјава благословен со телефон или се фали за бројот на женски кои ги имал, (е од сите нелогичности, последново е најголемиот апсурд).
Ако зборуваме за состанок кој би водел до сериозна врска со иднина, тогаш нема да ја освоите ѕверејќи се во нејзиното деколте, иако не негирам дека можеби би ви успеало ако барате нешто за една вечер. Секоја интелигентна девојка, која ви посветила внимание, одвоила време и излегла на состанок со вас, би била ужасно навредена од вашите манијачки погледи, пред сè бидејќи има потенцијал да зборува за толку многу работи, а вие ја гледате како сексуален објект.
Нема девојка која не „паѓа“ на џентлменски гестови и грижливи потези. Па нареден пат, пред да пробате да ја освоите тропкајќи со клучот од вашиот автомобил по масата, пробајте исполнет муабет кој „држи вода“. Покажете дека ја слушате и дека сте грижливи. Кога ќе ѝ подарите цвеќе, ќе ја фатите за рака додека бесно врват коли по улица или кога ќе ја потсетите да го стави појасот штом влезе во кола, знајте дека е ваша, најголемиот дел од работата е веќе направена.

Сакам да чујам ваше мислење на темава. Согласувања, несогласувања и аргументи. И она најважното, сакам да чујам мислење за спротивната страна. Што е со погрешните начини на заведување кои девојките ги применуваат?

:)
--- надополнето: 3 март 2013 во 16:56 ---
Како што е ред прв да одговорам

Јас иако сум машко најголема глупост кое може едно може да се случи лда заведува некоја девојка е со тоа што има да се фали како на пр Иде во кафиќ и слично и пушта неколку пијачки и после тоа гледа не му обврнува внимание оди и се доближува и на сељачки начин кај си бе срцка :facepalm: и почнува со моабетите негови а во истовремено гледа и во други и во нејзените гради :facepalm: Ова е типичен прост пример за заведување девојка кој јас го имам приметено :вонзем:

Се што е наведено во текстов е за 18+ врзувања/пуштања.... Сега овие што се 14 години нема лево десно.. Вчера другар ми го запознав со едно девојче, седнаа на клупа и за 10 минути падна мување... :D

Се што е наведено во текстов е за 18+ врзувања/пуштања.... Сега овие што се 14 години нема лево десно.. Вчера другар ми го запознав со едно девојче, седнаа на клупа и за 10 минути падна мување... :D

:icon_mrgr: Ништо чудно братучетми се запозна со една на фб јас бев кај него пишуваа 3 часа на фб се договорија на фб излегоа и на крја се враќа ми вика се фативме :pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom