Правила за побожен живот

• Креатор на темата Креатор на темата simeon
  • Време на започнување Време на започнување
A tebe ti rekov ne zamaraj ne zasluzuvas sto ti gi citam komentarite, za takvite ko tebe lek samo jaze.Ne si pozelen da davas komentar na temiti sto sum gi otvoril jas JASNOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE:pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2:

hahahahahahahahhahahahahahahaha

Zaso be dobro Hristijance , nema lek za tie kako mene , so jas da ne sum bolen nesto ,a ?

Kako samo izleguva nervozata kaga ke se najdete vo tesno , taka kako sto dolikuva na prost narod , vregajte ...

Iskreno imam mnogu da ti pisam , ali .... nema da svati tvojot zaostanat mozok ...

:pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2:

A tebe ti rekov ne zamaraj ne zasluzuvas sto ti gi citam komentarite, za takvite ko tebe lek samo jaze.Ne si pozelen da davas komentar na temiti sto sum gi otvoril jas JASNOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Ова ти го имаш напишано

Никогаш не се карај ниту правдај. Биди благ, тивок и понизен. Трпи се, по примерот на Исус.

Следи ги твоите упатства.

I taka naseto popce Simeon dozivea krah ...

Sega ke odi da se moli na Onoj gore , da mu prosti i da go izbavi od grevovite , i sekako kako sto mu dolikuva na sekoe dobro hristijance , da se moli i za spas na mojata dusa , cunki jas sum gresnikot t.e pod dejstvo na Lukaviot sum ...

i taka zavrsi i ovaa storija ... religija ne uspea da odgovori na niedno postaveno prasanje , tuku isto kako i vo minatoto , pocna so nasilni metodi , fala mu na Onoj gore sto ne sum vo 17 vek , inaku ke bev dosega na klada ili na jaze ...

Abre simeonce , ....:kesa:

Знаеш Симеонче што докажа сега ?

Докажа дека си нестабилна личност , со слаб карактер , најверојатно со IQ од 70-90 , и дека Исус ти е на тебе се во животот ..

Нестабилна личност паради ваквиот испад , да беше стабилен ќе реагираше на друг , посмирен начин .
Слаб карактер , не можеж да трпиш несогласувања со тебе и паѓаш лесно под притисок .
IQ од 70-90 , прво оти даваш заповеди што другите треба да ги почитуваат , а ти самиот не ги пошитуваш , ем си попче , па ова добива на тежина . И според постовите твои и размислувања не ти давам над 90 IQ .

Жално е лица како тебе да бидат дел од богослужбата , па после ќе гледаме педофили , крадци итн. со попска мантија .Лично немам ништо против ничии ставови , дали верува или не верува , или за било што , али очигледно е дека на вас ( поповите ) ви сметаа тие како мене , не атеисти , туку оние со отворен поглед кон светот ...

п.с Да те потсетам дека не сме во 15 век ...

Се најубаво за тебе ...:smir:

Brat nemoj da mislis deka me uplasi so tvojte zborovi, ili pak deka ke se iznerviram zaradi nekoj koj ne saka za zivee so Hristos, nema potreba od toa.

Brat nemoj da mislis deka me uplasi so tvojte zborovi, ili pak deka ke se iznerviram zaradi nekoj koj ne saka za zivee so Hristos, nema potreba od toa.

Немам причина да те плашам , туку одговарам соодвенто на “мојата потреба за јаже “ ...

А тоа дека се изнервира , прочитај си го постот што го напиша .

Hint : Jasssnnnnnooooooooooooooooooo .....

И кој си па ти , па да не ти реплицирам на “твоите“ теми ..

п.с Не сме браќа ..:nenene:

Шо се нервираш море?

Ќе паднеш под дејство на лукавиот така.

Clue for you: Зошто го викаат лукавиот? :)

Немам причина да те плашам , туку одговарам соодвенто на “мојата потреба за јаже “ ...

А тоа дека се изнервира , прочитај си го постот што го напиша .

Hint : Jasssnnnnnooooooooooooooooooo .....

И кој си па ти , па да не ти реплицирам на “твоите“ теми ..

п.с Не сме браќа ..:nenene:
Koj sum i sto sum si znam. A deka se iznerviras ti kako sakas ako za tebe koga nekoj upotrebi "JASNOOOOOOOOOOOO" ti e sinonim za nervoza togas ok.

Ти си синоним за лицемерие.

Од она најстрашното.

Жално е лица како тебе да бидат дел од богослужбата , па после ќе гледаме педофили , крадци итн. со попска мантија .Лично немам ништо против ничии ставови , дали верува или не верува , или за било што , али очигледно е дека на вас ( поповите ) ви сметаа тие како мене , не атеисти , туку оние со отворен поглед кон светот ...

Погледни си го аватарот, па после речи кој шири педеризам. Ако си со толу “отворен поглед кон светот“, зошто тогаш ти пречи педофилијата во католичката црква, кога не ти пречи таа иста педофилија да ти биде твоја сопствена религија?

Koj sum i sto sum si znam. A deka se iznerviras ti kako sakas ako za tebe koga nekoj upotrebi "JASNOOOOOOOOOOOO" ti e sinonim za nervoza togas ok.

Јасссссссснооооооооооооооооооооо - шо проба авторитет да ми покажеш ?

Или сега пробуваш да се извадиш ?

патетика сте бре .....

Погледни си го аватарот, па после речи кој шири педеризам. Ако си со толу “отворен поглед кон светот“, зошто тогаш ти пречи педофилијата во католичката црква, кога не ти пречи таа иста педофилија да ти биде твоја сопствена религија?

Педофил не е педер .. dumbass

Аватарот е едноставно интересен , ако не најдеш хумор во него , тогаш не си во ред ..

Каде виде дека сум педер или педофил ..:pos2: :pos2: :pos2: :tapp:

не ти треба религија ,ако на некој му треба нешто за да се клања на него , мене не ми треба ..освен ако вервбата во себе се нарекува религија ...

Педофил не е педер .. dumbass

Аватарот е едноставно интересен , ако не најдеш хумор во него , тогаш не си во ред ..

Каде виде дека сум педер или педофил ..:pos2: :pos2: :pos2: :tapp:

не ти треба религија ,ако на некој му треба нешто за да се клања на него , мене не ми треба ..освен ако вервбата во себе се нарекува религија ...
Veruvanjeto vo samiot sebe poveke bi go narekol "prelest". A vo tvojot avatar nema ni gram nesto smesno, samo glupost.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom