Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Како е кај мелина гризо на испит и дали става високи?
Дечки прашање некое од Либро по МПП стварно се паѓало или да не си замислувам бајки? Има ли некој што полагал МПП сеа од прилика што ви се падна на електронско полагање да ми пише ако не ви е тешкомногу ќе ми помогне
![]()
Абе другарче, зми учи си го МПП, зошто џабе ако го поминеш колоквиумот коа после ќе треба и на испит да идеш.Дечки прашање некое од Либро по МПП стварно се паѓало или да не си замислувам бајки? Има ли некој што полагал МПП сеа од прилика што ви се падна на електронско полагање да ми пише ако не ви е тешкомногу ќе ми помогне
![]()
Да исто се, зошто ствар е поширок поим. Е сеа пак зависи шо те интересира, зошто пример договорите чиј предмет се имот се облигационо правен однос и се регулирани во посебен закон.Не сум од правен, ама итно ми треба скрипта/книга за имотно право. И презентации ако имате би помогнале. Фала.[DOUBLEPOST=1480850426][/DOUBLEPOST]И дали стварно и имотно право се едно те исто? Или различни се.
фала ти на одговорот. Мене конкретно ми требаат често користени термини од имотно право од кои треба да направам поимник со преводен еквивалент, дефиниција од терминот и такви работи. Ако имате некој поимник со термини многу би ми помогнало. Инаку и професорката ми го кажа тој закон да го ѕирнам, ама сакав да имам и други материјали од кај би зел некој термин.Да исто се, зошто ствар е поширок поим. Е сеа пак зависи шо те интересира, зошто пример договорите чиј предмет се имот се облигационо правен однос и се регулирани во посебен закон.
За што конкретно ти треба скрипта/книга ?
Отвори го Законот за сопственост и други ствари права и види дали тоа ќе ти помогне.
Ни во книгата по стварно нема поимник ко шо се сеќавам, а и во законот не верувам дека има баш поимник како што има во Кривичниот законик.фала ти на одговорот. Мене конкретно ми требаат често користени термини од имотно право од кои треба да направам поимник со преводен еквивалент, дефиниција од терминот и такви работи. Ако имате некој поимник со термини многу би ми помогнало. Инаку и професорката ми го кажа тој закон да го ѕирнам, ама сакав да имам и други материјали од кај би зел некој термин.