Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Иaм мејл oд aсистентoт пo трудoвo Душaн aкo ти врши рaбoтa.Има некој маил од Гоце Наумоски? И ми треба од некои по трудово право што се дали Лазар дали Александар сеедно... Само ве молам итно ми е![]()
Презапиши го кај Гоце Наумовски, не сум знаел дека Драги се искурназил толку јас кога бев беше асистент и не го есапев многу мене конкретно ми фалеше еден бод за 7ца бев кај Гоце и ми даде без размислување, него колеги знае ли некој мејл од асистентката по Вовед во правото на ЕУ Илина Ценевска? И каде се наоѓа нејзиниот кабинет?Драги колеги, ќе може ли некој да ми каже која е магијата да се помине испит кај Драги (информатика)? Трет пат го полагам, трет пат го паѓам, а учебникон го пеам.... Дајте некој совет или ќе го презапишувам![]()
Мoжеш кoгa сaкaш дa презaпишувaш.Може предмет од 3ти семестар да го презапишам во 6ти семестар или морам во 5ти?
Можеш само според мое мислење боље ти е вонредно да го презапишеш односно да го полагаш на 80 прашања компјутерски, плус есеј 20 поениМоже предмет од 3ти семестар да го презапишам во 6ти семестар или морам во 5ти?
Можеш само според мое мислење боље ти е вонредно да го презапишеш односно да го полагаш на 80 прашања компјутерски, плус есеј 20 поени
Таа програма е одамна укината.Можеш само според мое мислење боље ти е вонредно да го презапишеш односно да го полагаш на 80 прашања компјутерски, плус есеј 20 поени
Кабинетот и е одма до архивата.Презапиши го кај Гоце Наумовски, не сум знаел дека Драги се искурназил толку јас кога бев беше асистент и не го есапев многу мене конкретно ми фалеше еден бод за 7ца бев кај Гоце и ми даде без размислување, него колеги знае ли некој мејл од асистентката по Вовед во правото на ЕУ Илина Ценевска? И каде се наоѓа нејзиниот кабинет?
Колега го презапишав Вовед во правото на ЕУ на 17.08 годинава и така го полагав. Само највеќе ми смета што одкога ќе презапишеш треба да идеш кај Драги да ти го регулира досието, а тој човек неможам органски да го сварам еден ден ќе му го земам тоа скалпот што го нема.Таа програма е одамна укината.
Сеа како и да го запишеш, дали редовно или вонредно ќе го полагаш со колоквиум од 20 прашања плус испит писмен/усен од 80 поени.
Мoже вaљдa зoштo ти си ги пoчнaл студиите пo стaрa прoгрaмa и пoкрaј тoa штo презaпишувaш ипaк прoдoлжувaш пo стaрaтa прoгрaмa aмa тaa прoгрaмa више јa немa и не мoже генерaциите пoсле укинувaњетo нa тaa прoгрaмa дa презaпишувaaт и пoлaгaaт пo неa.Колега го презапишав Вовед во правото на ЕУ на 17.08 годинава и така го полагав. Само највеќе ми смета што одкога ќе презапишеш треба да идеш кај Драги да ти го регулира досието, а тој човек неможам органски да го сварам еден ден ќе му го земам тоа скалпот што го нема.
Колега го презапишав Вовед во правото на ЕУ на 17.08 годинава и така го полагав. Само највеќе ми смета што одкога ќе презапишеш треба да идеш кај Драги да ти го регулира досието, а тој човек неможам органски да го сварам еден ден ќе му го земам тоа скалпот што го нема.
Колега го презапишав Вовед во правото на ЕУ на 17.08 годинава и така го полагав. Само највеќе ми смета што одкога ќе презапишеш треба да идеш кај Драги да ти го регулира досието, а тој човек неможам органски да го сварам еден ден ќе му го земам тоа скалпот што го нема.