ПРАВЕН ФАКУЛТЕТ „Јустинијан Први“ Скопје

• Креатор на темата Креатор на темата Mortisha
  • Време на започнување Време на започнување
Има некој маил од Гоце Наумоски? И ми треба од некои по трудово право што се дали Лазар дали Александар сеедно... Само ве молам итно ми е :unsure:

Има некој маил од Гоце Наумоски? И ми треба од некои по трудово право што се дали Лазар дали Александар сеедно... Само ве молам итно ми е :unsure:
Иaм мејл oд aсистентoт пo трудoвo Душaн aкo ти врши рaбoтa.

dbosiljanov@yahoo.com

Sent from my LG-D620 using Tapatalk

Дечки ја пребарав темава ама не најдов . Административно кај Борче кои теми паѓаат?!? Цела книга е :/ ако се сеќавате хелп ми ..

Драги колеги, ќе може ли некој да ми каже која е магијата да се помине испит кај Драги (информатика)? Трет пат го полагам, трет пат го паѓам, а учебникон го пеам.... Дајте некој совет или ќе го презапишувам :place:
Презапиши го кај Гоце Наумовски, не сум знаел дека Драги се искурназил толку јас кога бев беше асистент и не го есапев многу мене конкретно ми фалеше еден бод за 7ца бев кај Гоце и ми даде без размислување, него колеги знае ли некој мејл од асистентката по Вовед во правото на ЕУ Илина Ценевска? И каде се наоѓа нејзиниот кабинет?

Може предмет од 3ти семестар да го презапишам во 6ти семестар или морам во 5ти?

Може предмет од 3ти семестар да го презапишам во 6ти семестар или морам во 5ти?
Можеш само според мое мислење боље ти е вонредно да го презапишеш односно да го полагаш на 80 прашања компјутерски, плус есеј 20 поени

Можеш само според мое мислење боље ти е вонредно да го презапишеш односно да го полагаш на 80 прашања компјутерски, плус есеј 20 поени

Не е ова според стариот систем?

Таа програма е одамна укината.
Сеа како и да го запишеш, дали редовно или вонредно ќе го полагаш со колоквиум од 20 прашања плус испит писмен/усен од 80 поени.

Презапиши го кај Гоце Наумовски, не сум знаел дека Драги се искурназил толку јас кога бев беше асистент и не го есапев многу мене конкретно ми фалеше еден бод за 7ца бев кај Гоце и ми даде без размислување, него колеги знае ли некој мејл од асистентката по Вовед во правото на ЕУ Илина Ценевска? И каде се наоѓа нејзиниот кабинет?
Кабинетот и е одма до архивата.

Таа програма е одамна укината.
Сеа како и да го запишеш, дали редовно или вонредно ќе го полагаш со колоквиум од 20 прашања плус испит писмен/усен од 80 поени.
Колега го презапишав Вовед во правото на ЕУ на 17.08 годинава и така го полагав. Само највеќе ми смета што одкога ќе презапишеш треба да идеш кај Драги да ти го регулира досието, а тој човек неможам органски да го сварам еден ден ќе му го земам тоа скалпот што го нема.

Колега го презапишав Вовед во правото на ЕУ на 17.08 годинава и така го полагав. Само највеќе ми смета што одкога ќе презапишеш треба да идеш кај Драги да ти го регулира досието, а тој човек неможам органски да го сварам еден ден ќе му го земам тоа скалпот што го нема.
Мoже вaљдa зoштo ти си ги пoчнaл студиите пo стaрa прoгрaмa и пoкрaј тoa штo презaпишувaш ипaк прoдoлжувaш пo стaрaтa прoгрaмa aмa тaa прoгрaмa више јa немa и не мoже генерaциите пoсле укинувaњетo нa тaa прoгрaмa дa презaпишувaaт и пoлaгaaт пo неa.
Јa неaм презaпишaнo предмет aмa еве имaм кoлеги штo студиите ги имaaт пoчнaтo пo прoгрaмaтa сo 2 кoлoквиуми и писмен/усен испит, пa еве кoa вoнреднo гo презaпишувaaт предметoт гo пoлaгaaт пo нoвaвa прoгрaмa сo 1 кoлoквиум и писмен/усен испит.

Sent from my LG-D620 using Tapatalk

Колега ќе може ли да пишеш што прашања ти се паднаа по Вовед во правото на ЕУ кога го полагаше ? :)

Поздрав колеги :)
Дали некој има искуство со усно полагање кај професорката Силјановска Давкова,по политички системи?Што прашува,на што да обрнам внимание?
Ви благодарам однапред.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom