ПРАВЕН ФАКУЛТЕТ „Јустинијан Први“ Скопје

• Креатор на темата Креатор на темата Mortisha
  • Време на започнување Време на започнување
Ако те интересираат некои прашања што ми текуваат од јуни за цел испит, можам да ти ги пишам.[DOUBLEPOST=1442620349][/DOUBLEPOST]Знае ли некој што прашања се паднаа по Економика сесијава што беше ?

Економика сега полагав е сега не знам кај кого си , ама приетив прашањата беа општи едноставни најважното извлечено без навлегување во материјата . Имаш прашања кај Зоки што солидно за втор колоквиум се паднаа.

Економика сега полагав е сега не знам кај кого си , ама приетив прашањата беа општи едноставни најважното извлечено без навлегување во материјата . Имаш прашања кај Зоки што солидно за втор колоквиум се паднаа.

Кај Стојков полагам.Ако ти текнуваат кои прашања ти се паднале, ако не ти е тешко пиши ми ги.Поздрав

Другари и другарки, дај кажете каде се наоѓа Мал амфитеатар 1 :)
Си се снајдов :D

Ај сега да прашам за изборни и опциони предмети, бидејќи утре планирам да си ги изберам, па да прашам да не се зафрнам како минатава година :)

1. Мислење за: „Избори и изборни системи“, кај Марика
2. Мислење за: „Модели на демократија“, кај Силјановска
3. Мислење за: „Мирно решавање на спорови“, кај Фрчко
4. Мислење за: „Суверенитет теорија и практика“, кај Силјановска

Дали некој знае приемно време на асистентката Ивана Лекиќ по англиски јазик?

Ми требaaт oд ЕКТС зa дa ги прaшaм нештo, имaaт oни мејл или мoрa тaму вo кaнцелaријa дa им oдaм ?

Sent from my LG-D620 using Tapatalk

Знае некој дали ќе има уште една казнена сесија на крајот на октомври? Или останува само на оваа септемвриската :confused:o_O

Дали знае некој кога е испитот социологија на право закажан во казнена сесија м? :)

Има некој одговарано усно кај Елена Игновска(семејно и наследно право)?

Што прашања паѓаат за испит по Вовед во Еу кај Сашо Георгиевски ? :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom