Аха. А кои теми не треба да се учат?
Не знам,лани полагав јас и не ни бев кај Стојков.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Аха. А кои теми не треба да се учат?
Кај Зоки.Ај ценети колешки и колеги, кажете ми во која книжара во Мавровка можеше да се најдат прашања за колоквиуми и/или испити?
Кај Зоки или кај Либро?
Фала на инфото.Кај Зоки.
Има за сите предмети.Фала на инфото.
А да те прашам по политичка економија и/или политички систем да не знаеш дали има такво нешто таму?![]()
Фала уште еднашИма за сите предмети.![]()
Ај ценети колешки и колеги, кажете ми во која книжара во Мавровка можеше да се најдат прашања за колоквиуми и/или испити?
Кај Зоки или кај Либро?
Фала на инфото и од тебе.Имаш и таму и таму.Не знам дали се истите прашања али коа сум купувал од Либро се паѓале прашањата за предметите каде вообичаено паѓаат прашања од Либро/Зоки.Поверодостојно ми е Либро.
Зависи колку прашања има, обично 10тина денари сеФала на инфото и од тебе.
А по колку чинат прашањата? Некоја разумна цена или ..?
Иначе збориме за прашањата за влезен колоквиум, така?Зависи колку прашања има, обично 10тина денари се![]()
Фала на помоштаЗа влезен колоквиум збориме, да. Иначе незнам дали има прашања за испит, никогаш не сум барал.
Мислам дека не. Само од понеделник до петок, од 11 до 14 часот.архива/студентски дали работат на сабота, знае ли некој?
МПП се полага у 2 дела писмено.Многу ти благодарам! А да не имаш некое инфо за МПП?