ПРАВЕН ФАКУЛТЕТ „Јустинијан Први“ Скопје

• Креатор на темата Креатор на темата Mortisha
  • Време на започнување Време на започнување
Ај вака, да не знае некој како точно се вика книгата на Петрушевска по предметот „Заедничка безбедносна и надворешна политика на ЕУ“ и колку би чинела истата?

Ај вака, да не знае некој како точно се вика книгата на Петрушевска по предметот „Заедничка безбедносна и надворешна политика на ЕУ“ и колку би чинела истата?
По некоја логика,исто како што се вика предметот,така би требало и да се вика книгата ;)

По некоја логика,исто како што се вика предметот,така би требало и да се вика книгата ;)
Абе јас да си прашам :)
А колку би чинела книгата?

Здраво! Сакам да прашам дали некој знае кој страни треба да се учат за вонпарнично и извршно право од предметот граѓанско процесно право?
Благодарносг однапред :);)

Дечки да не знаете Студентски дали работи утре и ако работи од колку до колку саат? Итно ми треба...

Абе јас да си прашам :)
А колку би чинела книгата?
Имаш скрипта во книжарата. Пола англиски, пола македонски, ако е истата шо учевме ние на мастер. Македонскиот дел е од Петрушевска извадок од нејзината Вовед во право на ЕУ.

Имаш скрипта во книжарата. Пола англиски, пола македонски, ако е истата шо учевме ние на мастер. Македонскиот дел е од Петрушевска извадок од нејзината Вовед во право на ЕУ.
Па мене ми е изборен, иначе предметот во 5та се учел.
А во која книжара има? Во овие кај Мавровка нема, прашав :/

Дали некои од вас се запознаени со одлуката која била донесена пред неколку години, дека можело да се преполагаат испити ако си веќе дипломиран за подобрување на просекот.
Ај пишете ако знаете.

Ve molam da mi dadete info kako izgleda polaganjeto KPP? Slusnav deka prvo se polaga od Praktikumot t.e. slucaj, a ako pomines odis na ispit? Taka li e ili ne?
Dali KPP I GPP se pagaat prasanja od kopirnica?

vo vrska so kpp,mislam deka se polaga kako sekoj normalen ispit,pismeno,5-6 prasanja,megju koi i eden primer,najcesto se paga da napises obvinitelen akt/predlog ili naredba
Ve molam da mi dadete info kako izgleda polaganjeto KPP? Slusnav deka prvo se polaga od Praktikumot t.e. slucaj, a ako pomines odis na ispit? Taka li e ili ne?
Dali KPP I GPP se pagaat prasanja od kopirnica?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom