- Член од
- 18 ноември 2014
- Мислења
- 78
- Поени од реакции
- 13
Ќе може некој да ми каже октомвриска сесија кога почнува од прилика и дали може од 2, 4, и 6 семестар да се полага во мартовска казнена? 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Може да се полагаат мислам.Ќе може некој да ми каже октомвриска сесија кога почнува од прилика и дали може од 2, 4, и 6 семестар да се полага во мартовска казнена?![]()
Есеј полагаа од старата програма, тие што полагаа електронски со 80 прашања. Освен ако нешто не измениле Родна и Тина.Знае ли некој дали се полага есеј по Општ дел на граѓанско и дали може да се полага ако немаш положено испит ?![]()
Кај Каламатиев си? Бар со тие што полагаа денеска, чув дека он бил доста построг од Лазар (не знам дали навлегувал во детали или не).Искуства од полагање усно трудово право?Се навлегува ептен во детали како граѓанско и стварно?
Обично е строг ама ја пример супер поминав кај него. Ако те запамтил од предавања како активен нема да си имаш проблем.Искуства од полагање усно трудово право?Се навлегува ептен во детали како граѓанско и стварно?
Можеш. Јас еве ја завршувам втора година (не е некој успех хахах ама сѐ на време чистам) не одам на предавања, се информирам преку групите на фб што се. На вебот имаш сѐ кога се колоквиуми испити и слично. Професори ко професори различни се, некои ги има некои ги нема ама се наоѓаат. Повеќето асистенти се наоѓаат на фб,маил враќаат фини се. ( со исклучоци на занесените)Zdravo na site. Imam prasanje za onie koi stignale do nekade so pravniot fakultet. imam zavrseno eden fakultet, rabotam, sakam da se zapisam na praven i da go studiram vonredno. dali e mozno da se sovlada i razbere materijalot bez odenje na predavanja? samo od knigi? dali se dostapni profesorite i asistentite za sorabotka i konsultacii?dali mozam da dobijam informacii za ispiti i kolokviumi na samiot sajt,,i sl...?