ПРАВЕН ФАКУЛТЕТ „Јустинијан Први“ Скопје

• Креатор на темата Креатор на темата Mortisha
  • Време на започнување Време на започнување
Имат соопштение за земање оцени по Семејно и наследно , а нигде немат соопштение со резултати или јас не гледам ?

Дечки, има некој што полага утре усно Граѓанско Општ дел? :D

Колеги, полагаше ли некој денес римско кај Бучковски? Ако полагал некој го молам да пише како иде полагањето, кои прашања ги поставува... ФАЛА

Има ли некој што е запишан на смерот за новинарство? Ми треба совет за истиот. :confused:

Дечки ми треба едно инфо, која книга ја користите по Стечај и стечајна постапка, освен законот? Ми треба материјал за магистратура па ме интересира од што учите, кој автор и каде ги набавувате книгите. Пишете ми било каде, или на профил или во ПП. Фала ви однапред.

Дечки ми треба едно инфо, која книга ја користите по Стечај и стечајна постапка, освен законот? Ми треба материјал за магистратура па ме интересира од што учите, кој автор и каде ги набавувате книгите. Пишете ми било каде, или на профил или во ПП. Фала ви однапред.

зависи која тема имаш или ќе бирас тема? пиши во инбоџ ако може да ти помогнам

Може ли да се работи за адвокат откако ќе се заврши овој факултет?

колеги да не имате некој прашања по економика?

Доколку на некој му требаат дополнителни објаснувања,часови во врска со предметите, пишете ПП ќе се договориме.

Знајт некој кога ќе е испитот Казнено ?

Работат овие на студентски?
Знам дека професориве не се тука на одмор се, ама студентскиве се надевам дека не си земаат право на одмор како професориве...
И сега најдов јас да вадам потврда:mad:

Работат овие на студентски?
Знам дека професориве не се тука на одмор се, ама студентскиве се надевам дека не си земаат право на одмор како професориве...
И сега најдов јас да вадам потврда:mad:
Пред околу една недела еден колега исто сакаше да земе потврда ама кога отишол на факс заклучено било...
Може сега е нешто сменето, ама ја не верувам...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom