ПРАВЕН ФАКУЛТЕТ „Јустинијан Први“ Скопје

• Креатор на темата Креатор на темата Mortisha
  • Време на започнување Време на започнување
прв пат полагам колоквиум и немам доволно време за ученје од книгата по Социологија,дали скриптата би била доволна за колоквиумот да е положен

Некој ако памти да ни помогне на нам трета година.. многу ли заебани прашања дава Ванчо Узунов по Применета Економика во првиот дел колоквиуми?
Како што се зборува, повеќето биле буквално петтосмислени.

moze nekoj od master delovno da mi kaze dali nekoj daval naucno istrazuvacki trudovi do sega po predmetite??? i dali mozat uste da se zemat (mora na predavanje da se ide za da se prijavam za toa ili moze i vo kabinet kaj profesorite)? do sega ne sum bila na predavanje planiram utre da idam ama da si prasam tuka prvo.

прв пат полагам колоквиум и немам доволно време за ученје од книгата по Социологија,дали скриптата би била доволна за колоквиумот да е положен

Каква скрипта?

Право на друштва може да се учи само од закон?
можеееееееее 100%
--- надополнето: 30 октомври 2012 во 21:47 ---
Ооо, па ти си многу духовит! Никој не те тера да одговараш кога немаш што паметно да кажеш! За твоја информација, јас веќе имам завршено еден факултет и магистарски студии, а ова ми е втор. Но јас студирав редовно, па не знам како функционираат вонредните студенти, па поради тоа и барам информација.
Затоа, кога немаш што паметно да кажеш, остави ги другите да зборуваат...[/quotнавистина никогаш не сум одговорил на овој начин но твоиве прашања ме исфрустрираа па уште и кажуваш дека имаш факултет и магистерски.Ти од книга не си станала и на пешачки си читала и ништо од општествениот живот не знаеш,дури и уште еден факултет непотребно запишуваш кој никогаш во животот нема да знаеш да го искористиш со оглед што поставуваш прашање 0д видот.......дали водата е влажна?:vozbud:
--- надополнето: 30 октомври 2012 во 21:48 ---
Ооо, па ти си многу духовит! Никој не те тера да одговараш кога немаш што паметно да кажеш! За твоја информација, јас веќе имам завршено еден факултет и магистарски студии, а ова ми е втор. Но јас студирав редовно, па не знам како функционираат вонредните студенти, па поради тоа и барам информација.
Затоа, кога немаш што паметно да кажеш, остави ги другите да зборуваат...
навистина никогаш не сум одговорил на овој начин но твоиве прашања ме исфрустрираа па уште и кажуваш дека имаш факултет и магистерски.Ти од книга не си станала и на пешачки си читала и ништо од општествениот живот не знаеш,дури и уште еден факултет непотребно запишуваш кој никогаш во животот нема да знаеш да го искористиш со оглед што поставуваш прашање 0д видот.......дали водата е влажна?:vozbud:

можеееееееее 100%
--- надополнето: 30 октомври 2012 во 21:47 ---

--- надополнето: 30 октомври 2012 во 21:48 ---

навистина никогаш не сум одговорил на овој начин но твоиве прашања ме исфрустрираа па уште и кажуваш дека имаш факултет и магистерски.Ти од книга не си станала и на пешачки си читала и ништо од општествениот живот не знаеш,дури и уште еден факултет непотребно запишуваш кој никогаш во животот нема да знаеш да го искористиш со оглед што поставуваш прашање 0д видот.......дали водата е влажна?:vozbud:
--- надополнето: 30 октомври 2012 во 22:15 ---
Е, немој да се брукаш повеке!!! Моето прашање беше дали вонредните мораат да одат на колоквиум? Според тебе, да, тоа е нормално! Но, не си информиран зошто одговорот е НЕ! Според тоа, моето прашање беше на место, а твојот одговор - донеси заклучок сам. А во однос на мојот живот, тебе тоа апсолутно не треба да те интересира, но можам само да ти кажам дека не си свесен колку грешиш! Според тоа, ова е мојот последен коментар....

Не ни е баш цела недела слободна, само 4 дена ако не го рачунаме викендот

Ок , фала. Изгубена ми е пријава за испит, џабе ми е да одам сега на факс жив човек нема кога е слободна недела. Значи со предавања почнувате од 12ти ноември?

Ок , фала. Изгубена ми е пријава за испит, џабе ми е да одам сега на факс жив човек нема кога е слободна недела. Значи со предавања почнувате од 12ти ноември?
Епа така му доаѓа изглеа, наредна недела ни е колоквиумска и после одма почнуваме

--- надополнето: 30 октомври 2012 во 22:15 ---

Е, немој да се брукаш повеке!!! Моето прашање беше дали вонредните мораат да одат на колоквиум? Според тебе, да, тоа е нормално! Но, не си информиран зошто одговорот е НЕ! Според тоа, моето прашање беше на место, а твојот одговор - донеси заклучок сам. А во однос на мојот живот, тебе тоа апсолутно не треба да те интересира, но можам само да ти кажам дека не си свесен колку грешиш! Според тоа, ова е мојот последен коментар....
Што зборуваш НЕ?алелуја Од каде само заклучи дека одговорот ми бил ДА.цццццццццц што се не оди по светов...толку од мене....Нема да ме чуди кога ќе отидеш на испит и ќе прашаш.....а која ми е лозинката и што е тоа конект и глувче:vozbud:

може некој да сподели искуство како е оценувањето кај Каракамишева на испит?
слушам мн лоши муабети.

може некој да сподели искуство како е оценувањето кај Каракамишева на испит?
слушам мн лоши муабети.

Иди си на предавање...нека те запамти...и си идеш на усно испит...испрашуе по пола саат 40 мин...не е лесно ама не паѓа, туку ќе ти каже да се вратиш за 3 дена...па пак ако не знаеш пак ќе ти каже по 3 дена...и така дур не положиш

Леле што е бре ова по мјп :D Си учам си учам си читкам викам ок не е тешко дај да разгледам некои прашања,и ко ќе видам шо ќе видам... цела сум онака what?o_O Со оглед на то шо Елена Михајлова ми е асистент уш појќе се стресвам,па се надевам дека ќе ме утешит некој овде дека не е многу тешко дека конкретни работи се,а не некои чудни примери...:cautious:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom