Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Како што се зборува, повеќето биле буквално петтосмислени.Некој ако памти да ни помогне на нам трета година.. многу ли заебани прашања дава Ванчо Узунов по Применета Економика во првиот дел колоквиуми?
прв пат полагам колоквиум и немам доволно време за ученје од книгата по Социологија,дали скриптата би била доволна за колоквиумот да е положен
kaj e podobro za polaganje na ispit kaj nego ili kaj profesorkata???Како што се зборува, повеќето биле буквално петтосмислени.
можеееееееее 100%Право на друштва може да се учи само од закон?
--- надополнето: 30 октомври 2012 во 21:48 ---Ооо, па ти си многу духовит! Никој не те тера да одговараш кога немаш што паметно да кажеш! За твоја информација, јас веќе имам завршено еден факултет и магистарски студии, а ова ми е втор. Но јас студирав редовно, па не знам како функционираат вонредните студенти, па поради тоа и барам информација.
Затоа, кога немаш што паметно да кажеш, остави ги другите да зборуваат...[/quotнавистина никогаш не сум одговорил на овој начин но твоиве прашања ме исфрустрираа па уште и кажуваш дека имаш факултет и магистерски.Ти од книга не си станала и на пешачки си читала и ништо од општествениот живот не знаеш,дури и уште еден факултет непотребно запишуваш кој никогаш во животот нема да знаеш да го искористиш со оглед што поставуваш прашање 0д видот.......дали водата е влажна?![]()
навистина никогаш не сум одговорил на овој начин но твоиве прашања ме исфрустрираа па уште и кажуваш дека имаш факултет и магистерски.Ти од книга не си станала и на пешачки си читала и ништо од општествениот живот не знаеш,дури и уште еден факултет непотребно запишуваш кој никогаш во животот нема да знаеш да го искористиш со оглед што поставуваш прашање 0д видот.......дали водата е влажна?Ооо, па ти си многу духовит! Никој не те тера да одговараш кога немаш што паметно да кажеш! За твоја информација, јас веќе имам завршено еден факултет и магистарски студии, а ова ми е втор. Но јас студирав редовно, па не знам како функционираат вонредните студенти, па поради тоа и барам информација.
Затоа, кога немаш што паметно да кажеш, остави ги другите да зборуваат...
--- надополнето: 30 октомври 2012 во 22:15 ---можеееееееее 100%
--- надополнето: 30 октомври 2012 во 21:47 ---
--- надополнето: 30 октомври 2012 во 21:48 ---
навистина никогаш не сум одговорил на овој начин но твоиве прашања ме исфрустрираа па уште и кажуваш дека имаш факултет и магистерски.Ти од книга не си станала и на пешачки си читала и ништо од општествениот живот не знаеш,дури и уште еден факултет непотребно запишуваш кој никогаш во животот нема да знаеш да го искористиш со оглед што поставуваш прашање 0д видот.......дали водата е влажна?![]()
Не ни е баш цела недела слободна, само 4 дена ако не го рачунаме викендотЛуѓе слободна недела ви е сега пред колоквиуми??
Не ни е баш цела недела слободна, само 4 дена ако не го рачунаме викендот
Епа така му доаѓа изглеа, наредна недела ни е колоквиумска и после одма почнувамеОк , фала. Изгубена ми е пријава за испит, џабе ми е да одам сега на факс жив човек нема кога е слободна недела. Значи со предавања почнувате од 12ти ноември?
Што зборуваш НЕ?алелуја Од каде само заклучи дека одговорот ми бил ДА.цццццццццц што се не оди по светов...толку од мене....Нема да ме чуди кога ќе отидеш на испит и ќе прашаш.....а која ми е лозинката и што е тоа конект и глувче--- надополнето: 30 октомври 2012 во 22:15 ---
Е, немој да се брукаш повеке!!! Моето прашање беше дали вонредните мораат да одат на колоквиум? Според тебе, да, тоа е нормално! Но, не си информиран зошто одговорот е НЕ! Според тоа, моето прашање беше на место, а твојот одговор - донеси заклучок сам. А во однос на мојот живот, тебе тоа апсолутно не треба да те интересира, но можам само да ти кажам дека не си свесен колку грешиш! Според тоа, ова е мојот последен коментар....
може некој да сподели искуство како е оценувањето кај Каракамишева на испит?
слушам мн лоши муабети.