- Член од
- 16 август 2007
- Мислења
- 1.936
- Поени од реакции
- 1.687
некој дали знае процедура на земање на документи ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
A da ne znae nekoj esej po gragansko procesno pravo koga se pravi? Ispitot e na 22. juni - za redovni sabajle, za vonredni od 17:00, a esejot?
FalaОбично се прави есеј од кога ќе завршат сите со полагање значи би требало после 5 саат, како и да е отиди пред да полагаат испит и прашај ја асистентката за сигурно.
Вторник и среда од 12 до 14 часот е приемното време .луѓе знаете коа и е приемен ден на тина ми фалат 2 бода граѓанско па да одговарам ?? и ако знае некој што одприлика прашува .. фала
Daдали на усниот испит по општ дел на граѓанското право треба да носиме книжен индекс и пријава ?
Вторник и среда од 12 до 14 часот е приемното време .
добро има изгубени случаи ко мене што ќе полагаат испит МПП?????????....и како ќе го пријавите испитот затоа што неможи преку досие...само кол 1 и кол 2 се ...нема за цел испит...
![]()
Гпп немаш теми...имаш три вида на тужби (од дома спреми си ги) ... и една ти паѓа на час и ја пишуваш...
A da, primer za kondemnatorna, konstitutivna i deklaratorna i edna od tie se paga, da tnx
Inaku u ist den ke polagam i Gpp ispit, pa ako polozam i esej i primeneta ekonomika esej :S
Da ne znae nekoj sto temi se pagaat na esej primeneta? Minatiot pat polagav i 1 poen mi stavila onaa asistent6kata. Koj stava eden poen be?
добро има изгубени случаи ко мене што ќе полагаат испит МПП?????????....и како ќе го пријавите испитот затоа што неможи преку досие...само кол 1 и кол 2 се ...нема за цел испит...
![]()