ПРАВЕН ФАКУЛТЕТ „Јустинијан Први“ Скопје

• Креатор на темата Креатор на темата Mortisha
  • Време на започнување Време на започнување
dali taskovska po filozofija ja pusti skriptata za vtoriot del vo knizarata na filozofski i ako znae nekoj kolku e ?:)

Да не има некој што студира правен факс во странство? :))

mozes da zapises vtor semestar se zapisuva kako uslovno ili kako e2 vo indkesot pisuvaat i mozes da gi slusas predmetite od vtor semestar da zemes aktivnosti i da pravis esei ama predmetite ke gi ides direkno na ispiti vo sesiite
--- надополнето: Nov 19, 2011 1:24 PM ---

mozes da zapises vtor semestar se zapisuva kako uslovno ili kako e2 vo indkesot pisuvaat i mozes da gi slusas predmetite od vtor semestar da zemes aktivnosti i da pravis esei ama predmetite ke gi ides direkno na ispiti vo sesiite

Ама јас немам есеи и такви работи...имам два колоквиума од по 15 прашања и после имам испит па заради тоа прашав ...По новата програма сум.

dali taskovska po filozofija ja pusti skriptata za vtoriot del vo knizarata na filozofski i ako znae nekoj kolku e ?:)

Ја нема пуштено , рече дека ке биде околу 120 страни значи како претходната 250 ден нешто одприлика толку би била со оглед на страните
--- надополнето: Nov 22, 2011 11:28 AM ---
Ама јас немам есеи и такви работи...имам два колоквиума од по 15 прашања и после имам испит па заради тоа прашав ...По новата програма сум.

Прашај на студентски прашања ке ти објаснат

Ја нема пуштено , рече дека ке биде околу 120 страни значи како претходната 250 ден нешто одприлика толку би била со оглед на страните
--- надополнето: Nov 22, 2011 11:28 AM ---

Прашај на студентски прашања ке ти објаснат
а МЈП пуштија скрипта од 150тина страни за 75 денари :poss: После таксоска најпоштена била, а што дели пола пола со копирницата нема врска тоа :)
--- надополнето: Nov 22, 2011 7:35 PM ---
а МЈП пуштија скрипта од 150тина страни за 75 денари:pos: После таксоска најпоштена била, а што дели пола пола со копирницата нема врска тоа :)

Би можел ли некој да сподели искуство околу оцените со Јасна Бачоска и Мишо Докмановиќ ?

Политички систем кај Саво до која страна треба да се учи за есејот? Фала :)

kolegi da prasam da ne ima nekoj informaatika ili angliski nekoi prasanja pa da mi prate po mail..

како може оваа да е 250 ако е ист бр страни, минатата беше 155 ден. ???????? баш утре ке видам.

Како што ми текнува 240 беше , може и да сум грешка .. муабетот ми беше нешто приближна цена како претходната

Знае ли некој што теми се паѓаат за есеј по применета економика и филозофија кај тасковска ?? Heeelllppp

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom