ПРАВЕН ФАКУЛТЕТ „Јустинијан Први“ Скопје

• Креатор на темата Креатор на темата Mortisha
  • Време на започнување Време на започнување
Па планирам да исчистам све на време.

Па и јас така планирам :)
Ако успееме во тоа, најмалце 3 недели би одмарале, а може и цел месец :)

Нас нешто ни кажаа дека е можно, еден колоквиум да ни остават за после Нова Година, бидејќи ќе требало еден по друг да ни бидат без слободен ден, ако треба да се заврши до 29/30.

Знае некој кога ке биде вториот есеј по Применета економика? 12 недела би требало?

нешто за "парична казна " - некоја семинарска некој да има? позз

Вториот есеј Применета би требало да биде во 12 недела.

Знае ли некој кога ќе се полага последниот колоквиум од трета година ?

Вториот есеј Применета би требало да биде во 12 недела.

Знае ли некој кога ќе се полага последниот колоквиум од трета година ?

Би требало да е на 29.12 :)

Една другарка прашува дали имало многу конкуренција на правниот факултет и со колку поени влегол последниот оваа година?

da namesto stvarno ima ang.jazik jas bas polagav i ne e uopste tesko.

--- надополнето ---

luge,daj be kazete koga ima sledna sesija za vonredni?mozno e u dekemvri ili koga?

Гроздановски , дава бодови на есеј економика или слабо?

Ако има некој љубезен да ми кажи за Стварно Есејот каков ќе биде... зашо ни дадоја како две теми за учење кои се : една е од практикумот (за Правниот режим на стварите од општ интерес во правниот систем на Р. Македонија ) и другата е 4та глава од законот за сопственост. Ако знае некој нешо лани што дала како треба што да се пише нека ми каже... БЛАГОДАРАМ ОДНАПРЕД ... :smir:

Ако има некој љубезен да ми кажи за Стварно Есејот каков ќе биде... зашо ни дадоја како две теми за учење кои се : една е од практикумот (за Правниот режим на стварите од општ интерес во правниот систем на Р. Македонија ) и другата е 4та глава од законот за сопственост. Ако знае некој нешо лани што дала како треба што да се пише нека ми каже... БЛАГОДАРАМ ОДНАПРЕД ... :smir:

А чекај не ми е јасна една работа - како темите се од практикум и законот кога тие можат да се користат на есејот??

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom