ПРАВЕН ФАКУЛТЕТ „Јустинијан Први“ Скопје

• Креатор на темата Креатор на темата Mortisha
  • Време на започнување Време на започнување
Ако нема број на индекс, не може да биде проверен тестот.Арно ама, кога ке го даваш тестот на асистентот или асистентката, таа ке види дали имаш напишано.:smir:
Аха, па дај боже да видел ма да не ми се верува =) А и го имам пишано индехот таму каде што треба со бројките за да може да го прочита системот.

1 down 3 to go :D
инаку, резултати кога има? некои викаат дека треба вечерва да има или утре, м? и кај ги наоѓаме, во резултати?

Резултати вечерва до 12 би требало да има резултатите на страната се е сеа дека тазе ја сменија странава ваљда ке ги има од десно кај што пишува резултати и во рар фајл се а во него се содржани групите на тестот и се бараш после лесно е ке се снајдете..инаку за шифрарникот ако ги имаш избоено бројките кај индексот а тоа одозгоре квадратчињата каде што треба да стои индексот со бројки немаш гајле лошо е ако обратно тоа одозгоре е ваљда за Драги поубаво да прочита зашо знаете малку човекот проблеми си има со видот

ЕДИТ: Ајде бруцоши само што ви ги ставија резултатите на страната со срекја!!

Адвокатче како помина право на друштва..Искрено мене ми беше ептен лесно јес да учев ама последните 70 страни што беа за ДОО не ги чепнав односно ги поминав за 15 минути у фонтана на кафе сабајле а извадив 32 поени :)

Има ли прашања за 1 колоквиум МЈП? Сегде има само за втор колок.

@unicorn
Повели и другпат :)
@Aleksandar112
Друже ај ние уште малце да те позамараме :) што ке кажеш за МЈП како е лесно тешко прашањата какви се јас сум кај Денко малеВски и ни даваше скрипти некои такви работи така да полесно ке да е или?

ја сум кај Сашо Мјп и викаат дека било тешко мн на колоквиум?? Точно е ?

Кај Поповска историја прашањата какви се обично? И дали дава прашања од типот каде се наоѓала на пример Франкска држава или пак до каде се проширува територија итн...

кај поповска прашањата се малце од прв колоквиум бљак ... поставува прашања на типот кој од овие НЕ Е дел или НЕ припаѓа на ова она бла бла...кај се простира проширува баталете ;)

@unicorn
Повели и другпат :)
@Aleksandar112
Друже ај ние уште малце да те позамараме :) што ке кажеш за МЈП како е лесно тешко прашањата какви се јас сум кај Денко малеВски и ни даваше скрипти некои такви работи така да полесно ке да е или?

е тука не знам шо да ти кажам. јас бев кај Фрчко, и во првиот колоквиум беше зафркнато тоа што сите сме сигурни дека имаше некои грешки направено со прашањата и шифрарниците. затоа што за работи што стварно ги знаевме, па дури и во учебник ги проверувавме излегоа други резултати. ама будали, ни приговаравме ништо, иако имавме многу слаби резултати. вториот дел беше доста добар, баш на средина.

а Малевски дава различни прашања од другите професори кои функционираат како група и имаат исти прашања, а тој дава посебни. така да не знам тука :)

Нема нема уште списоци за полагање на факс тоа само :)
Кај сте бе сите од прва да се фалите или жалите за социологија??
Впечатоци ова она од прв колквиум ever???

--- надополнето ---

Ај уште една молба од мене кој знае нека каже дали прашањата Вовед во ЕУ се исти кај Сашо Георгиевски и кај Гордана Силјановска..Јас сум кај Сашо па кој знае нека каже дали е тешко многу како е и на што највише внимание да се обрне?
Благодариме однапред

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom