ElNinho
Мадридиста!
- Член од
- 17 јули 2009
- Мислења
- 20.971
- Поени од реакции
- 57.779
Ставени се резултатите по Историја. 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
ја го паднав со 17 бодаИ сега поправни кога?
![]()
32 имам, ама асистентката дефинитивно ми е на црна листа, едно прашање беше со два точни одговори и фино ја прашав дали мисли на запад или на исток како било и ми вика на запад, а по клучот испадна на источен дел се мислело:/
Ако може некој да ме обавести дали ако ти фали едно бодче за да го положиш колоквиумот може некако да те пуштат ?????
Ццц педери еј нека пуштат едно бодче бе, срамота =)НИКАКО!!!![]()
Ццц педери еј нека пуштат едно бодче бе, срамота =)
Сега следува најглупиот тест, економика. Значи колку глупо е книгана напишана, особено тие почетните глави и тие кај што нема графици и формули... значи има по 6 сложени збора у една реченица... А Гроздановски викаше ништо не треба напамет, жими што не треба...
Се паѓаат многу дефиниции на тестот!?
На Економика идеме со златното препишување па што биде нека биде.
Па од овие два колоквиума заклучив дека асистентите нит те гледаат што правиш нит ништо, само ако слушнат галама викаат прекини ( може на мене ми се паднале такви лајтери ) ... Инаку ќе си спремам мали ливченца со дефиниции и некој поважни работи и со господ напред понатаму, да не послужи среќата самоА како мислиш да препишуваш![]()