ПРАВЕН ФАКУЛТЕТ „Јустинијан Први“ Скопје

• Креатор на темата Креатор на темата Mortisha
  • Време на започнување Време на започнување
Бев прво на студентски, од таму ме упатија во архива, од таму во ЕКСТ и таму ми рекоа дека такви молби не примале... Демек тие што ми рекле да дојдам тука ширеле дезинформации...

Група можеш да смениш само ако најдеш некој од 1 кој сака да отиде во 5 :)

Право на друштва Д-р Д. Гелев
Вовед во право на ЕУ Д-р Т. Петрушевска
Политички систем Д-р Р. Дескоска
Стварно право Д-р Р. Живковска ( ќе си умриме знам за неа )
Меѓународно јавно право Д-р С. Георгиевски
............................ ај некој нека кажи коментар за професориве??? во каква каша ќе сме??? :sakas_ust
..Благодарам однапред :back:
ај бееееееееееееееее.................. :nesvest:

здраво
може ли некој да ми каже каде на интернет да најдам материјали книги за ПОЛИТИЧКИ ТЕОРИИ за прва година

ми кажаа дека има ама никако да најдам
БЛАГОДАРАМ

него, ви работи вас логирањето на e-студент ?? мене не #_#

здраво
може ли некој да ми каже каде на интернет да најдам материјали книги за ПОЛИТИЧКИ ТЕОРИИ за прва година

ми кажаа дека има ама никако да најдам
БЛАГОДАРАМ

Батали интернет, ја имаш книгата од кај Зоки за 200 денари :toe:

А дали вонреден студент може да си дреме на настав заедно со редовни на Правен. Има ли чаре за вонредните почетници на правен као мене. Ајде помагајте барем малку инаку ке заглавам и потоа кој ке биде крив....

може некој грубо да ми објасни каде се наоѓа продеканскиот кабинет?? =]

А дали вонреден студент може да си дреме на настав заедно со редовни на Правен. Има ли чаре за вонредните почетници на правен као мене. Ајде помагајте барем малку инаку ке заглавам и потоа кој ке биде крив....

Да, да нормално дека можеш да одиш на настава, никој не ти брани, баш уште поубаво ако одиш затоа што можеш корисни информации да добиваш. Разликата е што тебе не ти е задолжително присуството за разлика од редовните студенти. :)

Shory напиша:
може некој грубо да ми објасни каде се наоѓа продеканскиот кабинет?? =]

Кога ќе влезеш на факултет, се качуваш по првите 5 скали, застануваш, се вртиш лево, се качуваш по тие скали и пред тебе има една врата, тоа е вратата за во деканатот. Влегуваш внатре, се качуваш по едни други скали и тука ти се канцелариите на сите продекани. :)

vcera-zavcera na fakultet slucajno vo raka mi se najde eden tekst i po citanje na istiot mi se vide kako dosta interesen bidejki ne zasega SITE ( so isklucok na brucosite), a muabetot e vo vrska so novoutvrdenite uslovi za stanuvanje na sudija ili J.O.

na krajot tekstot zavrsuva so apel "DA GO DIGNEME NASIOT GLAS PRED DA BIDE DOCNA
ZA NASATA IDNINA SE RABOTI"
kako potpisnici na ova se navedeni "grupa studenti Praven fakultet "Justinijan Prvi""

e sea toa sto me natera da ckrabnam i jas nesto na forumov e dali nekoj od vas sto e aktiven ovde znae nesto poveke za ovaa grupa na studenti i koi se nivnite planovi, odnosno kako moze da im se ukaze deka ja imaat nasata (mislam na moite istomislenici) podrska.

bidejki neznaejki kako na drug nacin da vi ja dolovam sodrzinata na napisanoto, mu napraviv scan i se nadevam ke mozete i vie da go poglednete i da dadete svoj komentar

pozdrav....

Attachments

• img004.jpg
    img004.jpg
    156,2 KB · Прегледи: 33
  • img005.jpg
    img005.jpg
    165,4 KB · Прегледи: 28
Да не знае некој од каде треба да се учи материјалот за првите две недели кај проф. Тасковска?

Некој да штка Историја на право втор дел, за прва година настаро?

Да не знае некој од каде треба да се учи материјалот за првите две недели кај проф. Тасковска?

Од учебникот Вовед во Право, од кој се учи во средно, се што предава е од таму ;)

Од учебникот Вовед во Право, од кој се учи во средно, се што предава е од таму ;)

Знам дека зборува слична материја како то што пишува таму, ама збесна на предавање кога ја праша некој дали може да учи од таму, рече дека не сака да ја види таа книга, причини со неа биле повеќе од академски..бла...бла..бла,. Кажа дека од неа само 40-тина страници ќе биле испитни, изгледа ќе биде два дена пред колоквиум да ни даде од каде да учиме:/

Хахаха Тасковска е закон хахах колку ме бркаше жената од предавање ццц него за учење од таа што си е од бајалџиев ваљда знам она е маце скарана со него али ипак прашањата мислам од таму ка да се ако не ви дава скрипти жената.. ипак кај неа јас извадив 33/35поени така да лесно беше :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom