ПРАВЕН ФАКУЛТЕТ „Јустинијан Први“ Скопје

• Креатор на темата Креатор на темата Mortisha
  • Време на започнување Време на започнување
Тоа мислам дека важи само за другите години, за прва година јасно и гласно пишуваше дека сите започнуваат од 15, не пишуваше никаде дека бруцошите од правен специјално ќе започнат на 13ти. Кај сме тргнале без говорот на мр Груевски? :pos2:

Ако не отидете и не се попишете на списокот на првиот час губите право на потпис по два предмета , утре одма на факултет

Ако не отидете и не се попишете на списокот на првиот час губите право на потпис по два предмета , утре одма на факултет

Ова само за правен ли важи или за сите факултети? Ја не верувам дека е така сепак може ради многубројни причини да го испуштиш првото предавање, особено ако не си од Скопје.

Добро бе вие нетачни сте или шо е работава?
Сегде трубат дека почнуваме од 15ти (ние бруцошите)

Тууууу прост народ! Дури и на ТВ имаше реклама дека за бруцошите почнуваат официјално од среда.

Искра... Кд прочитам твој пост алергија ми избива моментално :) Немаш право за никога да викаш дека е прост. Ако не ти се иде на 13 не иди, на никога нема да фалиш тамо.

Искра... Кд прочитам твој пост алергија ми избива моментално :) Немаш право за никога да викаш дека е прост. Ако не ти се иде на 13 не иди, на никога нема да фалиш тамо.

И ти се регистрираше на Кајгана само за да ми го кажеш ова?

А јас се најавив само да ти кажам дека си :zver:

п.с. правен почнуваат порано

Имаше ли денес предавања? Јас не сум од Скопје па да знам дали да доаѓам.... :(

извини што досаѓам ама само уште 1 прашање. во колку треба да бидеме таму? :)

Леле извини колега, не видов дека си ми пишал :/ Се надевам дека се снајде денес :)

[/COLOR]Јас сум 3та група, бев на предавања од 8 до 12 се најнормално си имавме часови, немаше некакво потпишување кај нас или слично, ваљда другиве денови :D

--- надополнето ---

јас сум прва група и отидов у 1 а предавањата биле од 8, ако уопште ги имало.....

Имаше предавања денес :)

прва година, прво предавање... ја утнав работата по се изгледа... :D

ја сум у втора група значи иам предавања во вторник среда четврток и петок :) :)

Нема везе ако не сте биле големо чудо :)
П.с и јас не бев хеехе

Даваа нешто електронски индекси денес, оти јас видов моја група нема предавања во понеделник и си заминав?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom