ПРАВЕН ФАКУЛТЕТ „Јустинијан Први“ Скопје

• Креатор на темата Креатор на темата Mortisha
  • Време на започнување Време на започнување
Е дечки и нешто ако по случајност не земете ел.индекси ако не сте на предавање или слично само ке си идете до доле во ЕКТС и ке ви го дадат без проблем..А да и коа ке ви ги дадат ке ви дадат еден лист со јусер и пасс..јусер ви е индексот и пасворд тоа ке си го чувате обавезно за да можете после да си пријавувате (не дај боже) испити или па ако се полага на компјутер со тоа влегувате за да го решавате тестот :)

јас не бев сабајле...си отидов во 7 и пол вечер :) никој немаше освен тоа што ми требаше :zver: 5-та група т.е. слободен во понеделник а утре ке се нацртам од 8 :) ај се гледаме и среќно колеги :kesa:

А ве прозиваа по список, се пријавивте негде дека сте биле или... !?

Не бе колега, ништо од тоа, а си бил а не си бил, нема сеуште електронски индекси за да се регистрира присуство :D

Јас сум 4 група и пуштаа список да се запишеме.

И ти се регистрираше на Кајгана само за да ми го кажеш ова?
Инаку Искра не си ласкај, се регистрирав на форумот од други причини, не за да ти конкурирам во навредувањето.

Јас сум 4 група и пуштаа список да се запишеме.

Инаку Искра не си ласкај, се регистрирав на форумот од други причини, не за да ти конкурирам во навредувањето.

Ауф извини, јас добив таков впечаток бидејќи СИТЕ 2 поста ти се упатени на мене, затоа не за друго...:wink:

Да не знае некој електронските индекси кога ќе ни ги даваат? :)

Па таа демонстраторката збореше нешто ама ништо не ја слушав :) :) Него, има некој од форумов у 2 група?

Па таа демонстраторката збореше нешто ама ништо не ја слушав :) :) Него, има некој од форумов у 2 група?

Јас сум втора група, а инаку демонстраторката не кажа ништо за тоа кога ќе ни ги делат, туку само рече да си проверуваме почесто дали ни функционира досието :)

Право на друштва Д-р Д. Гелев
Вовед во право на ЕУ Д-р Т. Петрушевска
Политички систем Д-р Р. Дескоска
Стварно право Д-р Р. Живковска ( ќе си умриме знам за неа )
Меѓународно јавно право Д-р С. Георгиевски
............................ ај некој нека кажи коментар за професориве??? во каква каша ќе сме???
..Благодарам однапред :back:

Дечки, може ли да се смени група. Јас сум прва година и сум во 5та група, има ли шанси некако да ме стават во 1 група? Да не знаете начин? Што треба да направам ?

Дечки, може ли да се смени група. Јас сум прва година и сум во 5та група, има ли шанси некако да ме стават во 1 група? Да не знаете начин? Што треба да направам ?
не примаме ние секого во група :P :)
Шала, баш такво прашање се постави кај нас на една професорка, и таа рече дека треба да прашате ,,доле‘‘....... ваљда студентски прашања.....
Ви се бендиса групава, а? :)

Бев прво на студентски, од таму ме упатија во архива, од таму во ЕКСТ и таму ми рекоа дека такви молби не примале... Демек тие што ми рекле да дојдам тука ширеле дезинформации...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom