ПРАВЕН ФАКУЛТЕТ „Јустинијан Први“ Скопје

• Креатор на темата Креатор на темата Mortisha
  • Време на започнување Време на започнување
Значи распоред има, поделени сме у 5 групи ама не има објавено кој у која група е... како идело тоа до лани, по азбучен ред, или !?

--- надополнето ---

На две групи (2 и 5), слободен им е понеделник... на други две (3 и 4) слободен им е четврток, а на тие од прва група пишува дека ќе имаат 8 часа у среда, али два дена, четврток и петок слободни... можно е така...?

Значи распоред има, поделени сме у 5 групи ама не има објавено кој у која група е... како идело тоа до лани, по азбучен ред, или !?

--- надополнето ---

На две групи (2 и 5), слободен им е понеделник... на други две (3 и 4) слободен им е четврток, а на тие од прва група пишува дека ќе имаат 8 часа у среда, али два дена, четврток и петок слободни... можно е така...?

можно е ...

Туку кога се уписите за другите години?

Најубо е прва група да си... мераци после, четврток, петок рает си :)

гледам објавиле распоред на страната, па видете си сите кој шо како :) исто така пишува дека се почнува на 13-ти септември, значи во понеделник, а тоа што ве буни колегите бруцоши со 15-ти, нема врска, значи ќе има свечености и глупости ама веќе ќе имате ден-два одржани предавања (зависно од групата и распоредот) :)
дај пушти линк......?

Знае некој каква е Добринка Тасковска? Гледам филозофија предава, а Бајалџиев најверојатно е во пензија....

значи да си прва група, у среда душата ќе ти излезе! Ако иде распоредот по азбучен ред, дали по име или по презиме секако сум во прва......

значи да си прва група, у среда душата ќе ти излезе! Ако иде распоредот по азбучен ред, дали по име или по презиме секако сум во прва......

Богами, ама затоа слободни ти се четврток и петок :smir:
А инаку, незнам дали се врши распределба по азбучен ред, никој не кажува од постариве колеги :wink:

Богами, ама затоа слободни ти се четврток и петок :smir:
А инаку, незнам дали се врши распределба по азбучен ред, никој не кажува од постариве колеги :wink:

распоред се врши по азбучен ред, со тоа што има некои кои по тоа би требало да бидат во прва група, ама не се во таа група туку во некоја друга (тука спаѓаат скоро сите што се деца на некои, али не мора да значи). исто така, можно е ако си прашаш и да ти променат групата, ако измислиш некое глупо оправдање и слично, ама мислам дека е глупаво да се прави тоа од било какви причини :)

распоред се врши по азбучен ред, со тоа што има некои кои по тоа би требало да бидат во прва група, ама не се во таа група туку во некоја друга (тука спаѓаат скоро сите што се деца на некои, али не мора да значи). исто така, можно е ако си прашаш и да ти променат групата, ако измислиш некое глупо оправдање и слично, ама мислам дека е глупаво да се прави тоа од било какви причини :)

Фала многу :) :) :)

после ова, идеш дома, ставаш на главата мраз, и четврток цел ден го спиеш :) :) :)

Хахахахахахах е си ме изнасмеал колега, браво за мислава! :) :) :)
Сеа ко за инат ако сум у прва ќе се посмеам хахаха :) :) :vozbud:

Добринка добра е добра бар беше добра..само што на предавање сите ја гледаат ко телиња и нема шанса да разбереш што сака да каже жената ама нема везе ке си научиш даваше лани полесни прашања од Бајалџиев :)

Добринка добра е добра бар беше добра..само што на предавање сите ја гледаат ко телиња и нема шанса да разбереш што сака да каже жената ама нема везе ке си научиш даваше лани полесни прашања од Бајалџиев :)

Зарем доаѓаат на предавања професорите? Јас колку што сум информирана они само еднаш до два пати се појавувале и потоа цел товар на асистентите паѓа.

Значи сега кога почнуваме ние што сме прва година? На вебсајтот на ПФ пишува Учебната 2010/2011 година за студентите на Правниот факултет „Јустинијан Први“ ќе започне на 13.09.2010 година. а на флаерот што ни го даваа во факултетот пишува дека првиот заеднички час ќе се оддржи на 15ти во салата Борис Трајковски... Дури и во календарот на активности што е на страната на УКИМ пишува дека Почеток на учебната 2010/11 година и почеток на наставата 15 септември 2010...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom