ПРАВЕН ФАКУЛТЕТ „Јустинијан Први“ Скопје

• Креатор на темата Креатор на темата Mortisha
  • Време на започнување Време на започнување
potrebna mi e nastavnata programa za 1,2,3g. na praven ve molam itno mie!!!

Ај врати се назад една страна и ќе ги најдеш сите предмети ја ги пишував :)
И да, нека каже некој дали денеска се убиваа луѓе за на правен да се запишат :))) т.е. колку беше гужва на правен? :)

Ај врати се назад една страна и ќе ги најдеш сите предмети ја ги пишував :)
И да, нека каже некој дали денеска се убиваа луѓе за на правен да се запишат :))) т.е. колку беше гужва на правен? :)

И јас тоа прашувам ама никој не кажува или слабо од овде на правен...

И јас тоа прашувам ама никој не кажува или слабо од овде на правен...

Denes beshe uzhasna guzhva na praven, se ispotepavme hahaha neznam do koj broj stignaa ali vo 9 ipol negde bea so brojche 500 i nagore :D, a tek do 16h pa i utre :S Lugje se tepaa za brojche covece, vo 8 uste imashe nacrtano pred vrata edno 50-60 lugje vo 8 ipol vleguvame, op 200 dushi hahahaha
Se ubija od derenje lugjeno, ajde prаvnici politikolozi novinari formirajte redica, dvajca po dvajca hahaha
tetkicata vo studentski prashanja se dereshe po site, ne smeesh da zdivnesh a ako se nasmeesh kje ti ponudat da ti kupat melni peleni :DD hahahaha
se na se= jak den :)

Како може за сат и пол 500 души да добијат бројка,ако е така до 16 часот над 1000 души ќе има со бројка.
Нема логика или сите на правен годинава ќе одат-

Denes beshe uzhasna guzhva na praven, se ispotepavme hahaha neznam do koj broj stignaa ali vo 9 ipol negde bea so brojche 500 i nagore :D, a tek do 16h pa i utre :S Lugje se tepaa za brojche covece, vo 8 uste imashe nacrtano pred vrata edno 50-60 lugje vo 8 ipol vleguvame, op 200 dushi hahahaha
Se ubija od derenje lugjeno, ajde prаvnici politikolozi novinari formirajte redica, dvajca po dvajca hahaha
tetkicata vo studentski prashanja se dereshe po site, ne smeesh da zdivnesh a ako se nasmeesh kje ti ponudat da ti kupat melni peleni :DD hahahaha
se na se= jak den :)

Кога станува збор за студентски прашања - навикни се на дерење, намуртеност и останати негативни емоции од тетките што работат таму.:icon_lol: Љубезноста и насмеаноста не им се баш најјаки страни. :icon_lol:

Како може за сат и пол 500 души да добијат бројка,ако е така до 16 часот над 1000 души ќе има со бројка.

Е ајде де, знам дека е неверојатно али навистина беше така, јас си одев, сретнав другар и го прашав кој број е и ми рече 454...јас бев број 100 а бев таму во 8 саат...

--- надополнето ---

Кога станува збор за студентски прашања - навикни се на дерење, намуртеност и останати негативни емоции од тетките што работат таму.:icon_lol: Љубезноста и насмеаноста не им се баш најјаки страни. :icon_lol:

Hahahaha ozboruvani se tetkite zaradi tie nivni osobini, denes bez amin isprakjaa deca so zborovite "svrti si krugche i nadvor" zaradi toa sto im ispadnala markicata i takvi slichni neshta :))

Почнете да се привикнувате на нервози. Ние постарите веќе имаме челични живци.

Чекав факин 3 и пол саата дур да стигнем на ред на шалтер ама ок, не попиздив ич :D Ако некој видел црномањест човек со афро фризура, ја сум xD

Хаха ајде утре јас сум на ред.Се надевам повеќе од 3 и пол часа нема да чекам...

Кога заминав кај 1 саат, имаше некои и со 700+ бројчиња што чекаа... :)

Ајде едно Добредојде на сите што дојдовте на нашиот сакан правен факултет :) не се замарајте ако си учите нема гајле а за теткиве на студентски ако се замарате и со нив ништо не праите само Relax зашо насмеани не ги гледате...а иначе гужва гужва џеџе чекајте тек сеа сте почнале знам ја коа се упишуев и коа ме примија е тек тогаш колку се чека со уплатница пријава и разни глупости тоа е више next level ама јаде и тоа ке помине само никакви нервози..
П.С. и немојте да бедете безобразни со тетките на студентски (значи знам топло е испотен си се нервираш 5 саати па и уште на пауза ако ги начекаш) али не помага ке те отераат кај шо не треба ке те посрамотат пред 500 души и пак нема работа да завршиш :)

Чекав факин 3 и пол саата дур да стигнем на ред на шалтер ама ок, не попиздив ич :D Ако некој видел црномањест човек со афро фризура, ја сум xD
Те видов јас, таман завршив работа, во таа редицата :Р Добар бев, 334 бројче сепак... 2 и пол саати чекав... -.-

Сите сакаат правници, чекам само потврда официјална од вести дали е срушен рекордот :)

Јас си завршив работа за не цел саат. Бев број 66 и одма стигнав на ред без нервози и чекања.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom