Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Бев на правен во 9,10, се запишав во 10,35. Ја фатив гужвата, ама бидна сега ми е мирна главава.
Иначе таа професорката што кажуваше бројки и формираше редици, сигурно зарипна од толку викање.
Пред 23ти нема шанси да се дознаат резултатите?
Бев на правен во 9,10, се запишав во 10,35. Ја фатив гужвата, ама бидна сега ми е мирна главава.
Иначе таа професорката што кажуваше бројки и формираше редици, сигурно зарипна од толку викање.
ке има втор уписен само ако останат места,а ако прима факултето 920 а имало пријавено преку 1000 то ти значи дека ке има доста одбиени и според то тешко дека ке остани слободно место за втор уписенДечки ај да прашам јас дали ќе има втор круг на пријавување на Правен? Пошто гледам имаше дечки денеска со бројки над 1000 а само 920 души прима цел факултет.
Не верувам друже, секоја година останувало на политички студии доста места, али годинава премногу пријавени има а и доста голем број сакаат да идат на политички, па ќе видиме сега како ќе биде...Дечки ај да прашам јас дали ќе има втор круг на пријавување на Правен? Пошто гледам имаше дечки денеска со бројки над 1000 а само 920 души прима цел факултет.
Едно прашање од информативен карактер: кој ќе ми прави друштво на политички на УКИМ? :smir:
на интернет пишува 600:Дечки ај да прашам јас дали ќе има втор круг на пријавување на Правен? Пошто гледам имаше дечки денеска со бројки над 1000 а само 920 души прима цел факултет.
едно прашање до тие што лани се запишале (или пробале) на правни науки! Со 90-92 поена колкави ми се шансите да ме примат во било која квота?
јас, без да знам колку примаат годинава и плус тоа шо не ми оди баш спортската во последно време, а имајќи предвид дека поените одат се подоле од пред 2 години кога ние за прв пат полагавме матура, би прогнозирал дека влегуваш со сигурност во државна квота. ако сакаш може и да се кладиме :tv:
на интернет пишува 600:
правни 500
политички и новинарски по 50
едно прашање до тие што лани се запишале (или пробале) на правни науки! Со 90-92 поена колкави ми се шансите да ме примат во било која квота?
Лани другарка се запиша во државна квота со 92 поени, а тврдеше дека и со 87 влегле во државна...Истата информација ми ја даде една девојка на еден друг форум, така што, со среќа, па се надевам дека ќе бидеме колеги)
[/COLOR]едно прашање до тие што лани се запишале (или пробале) на правни науки! Со 90-92 поена колкави ми се шансите да ме примат во било која квота?
Лани другарка се запиша во државна квота со 92 поени, а тврдеше дека и со 87 влегле во државна...Истата информација ми ја даде една девојка на еден друг форум, така што, со среќа, па се надевам дека ќе бидеме колеги)
Не ми е разлика голема дали државна или приватна.... иначе и ја с се надевам дека ќе бидеме колеги:wink: