ПРАВЕН ФАКУЛТЕТ „Јустинијан Први“ Скопје

• Креатор на темата Креатор на темата Mortisha
  • Време на започнување Време на започнување
да не знае некој има шпекулации дека од ова година ке има две колоквумски недели дека сите три години почнавме заедно и заедно ке имаме колоквуми и да не настане општ хаос ги ставиле во 2 недели да не знае некој дали информацијава е точна

абе, точен е муабетот што го слушнав, дека право на друштва секоја година давале по 150 прашања пред колоквиум и истите биле на колоквиум или шпекулација е? :smir:

до лани беше така имаше прашања со се пагаа, али од лани демостаторката даница ги смени и од лани има нови али не се многу тешки се од законот и не мора учебник да читаш:pipi:

Таа Даница ебати глобата што е! Катастрофа, гадни муабети ми имаат кажано за А. Климовски и Даница, дека тешко се поминува тој предмет?

даница за нигде е лани мене ми предаваше едно девојче од група кај мене расплака огин е, иначе незнам за александар лани асистент беше бевме кај елена ние и прашањата беа скроз нови со тие со сите полагаа али се беше закон и се поминуваше некако:pipi:

Кажете ми нешо за Добринка Таскоска по вовед во право? :))):helou:

ахха добринка ок е бар така ми се глеа сеа за сеа ја сум 1ва годинка и ми предава али ке видиме како ке е дај постариве несто нека казат и мене ме занима иначе вака интересна фацка ми изглеа

Да тачно интересна фацка има само немој зад тоа да се крие нешо друго хх... која група си?

Дај кажете какви се правилата за одсутства на факултетов?

Дај кажете какви се правилата за одсутства на факултетов?
Треба да имаш мин 61% присуство од некој предмет за да можеш да полагаш. Сега некои викаат дека е 51%, али јас сум така запознаена со тој случај.

Може некој да ми каже дали мора да се имаат поени од активност за да го положиш испитот???

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom