ПРАВЕН ФАКУЛТЕТ „Јустинијан Први“ Скопје

• Креатор на темата Креатор на темата Mortisha
  • Време на започнување Време на започнување
ТОООООООО...
ПОЛОЖИВ 3 КОЛОКВИУМАААА уште она глупоно ЕУ ама кај да е во февруарска ќе го средам

и онаа глупачана родна ради еден глуп есеј... и тоа втор дел од есеј не бапна сбота на факултет.. на нет пишуваше од 10 почнавме од 2 и кусур... животот го остаив во бифе и испив миљон кафиња и сеа ми е лошо пм...

Патем ги фативме дипломците...

да ви кажам се плашам, просек на години им е 30.... ми е страв... сакам да сум убава ко ке се сликам со гранчето и мантијата...

абе бруцоши, ќе стават ли на интернет овие, кој од колку полага, и каде полага???
или ќе треба да одиме уште во 10 па да дремеме?

абе бруцоши, ќе стават ли на интернет овие, кој од колку полага, и каде полага???
или ќе треба да одиме уште во 10 па да дремеме?

како шо е онака неогранизиран факултетон,не верувам дека ќе стават:toe:

Ќе сака ли некој да ми каже кај Светомир Шкариќ,Владо Поповски и Љупчо Блажевски на испит како е, како испрашуваат,многу ли шетаат низ книгата и сл.? Ај pls :)

добро бе нормални ли се овие? одам на страната, ставиле распоред гледам, викам супер да видиме што како! и гледам истиот распоред што си е од пред месец дена го ставиле! и сега што?:tapp:

Море оној Драги.....аааах да не пцујам не ми личи:lut::pishtoldz:violent1:

добро бе нормални ли се овие? одам на страната, ставиле распоред гледам, викам супер да видиме што како! и гледам истиот распоред што си е од пред месец дена го ставиле! и сега што?:tapp:

хахаха! абе не се нормални, 3 пати излезе тој ист распоред, и секогаш пишува распоред-нови :tapp:

Ама сабајле каква гужва ќе има дур се најдеш каде полагаш...:vozbud::vozbud::vozbud:

еден предмет откачен, политологија кај Балајџиев, само уште 5!!!!!!!!!! Дали знае некој дали дава 1 или 2 поени ако ти фалат за појака оценка????

ме интересира некој ако може да ми каже за запишување семестар, дали може кога сакам на пр.утре или морам да чекам одреден термин. Едно ми кажуваат на студентски а друго ми кажува драги . Па ме интересира дали има некој што си упишал кога сакал :zid:

Резултати Социологија никако, а?:tapp:

ќе дојдат, ќе дојдат не се секирајте!:jaj: не им е лесно сега, цел кадар професори се кандидати, па не им се работи за резултати изгледа:tapp:

ќе дојдат, ќе дојдат не се секирајте!:jaj: не им е лесно сега, цел кадар професори се кандидати, па не им се работи за резултати изгледа:tapp:

И тоа што викаш...
Денес па немаше ни асистенти доволно за пажња... абе катастрофа:tapp:

ме интересира некој ако може да ми каже за запишување семестар, дали може кога сакам на пр.утре или морам да чекам одреден термин. Едно ми кажуваат на студентски а друго ми кажува драги . Па ме интересира дали има некој што си упишал кога сакал :zid:

Мислам дека треба да си има одреден термин, ќе пишува на нет:smir:

еден предмет откачен, политологија кај Балајџиев, само уште 5!!!!!!!!!! Дали знае некој дали дава 1 или 2 поени ако ти фалат за појака оценка????

Морам да те разочарам. Балајџиев не дава ни еден, а богами ни два. Ќе ти каже да одговараш, а кога ќе дојдеш да одговараш ќе ти постави прашање од типот : Што пишува во фуснотата на таа и таа страна? Буквално луѓе мака мачеле со него, а им фалеле поени за 6ка.

Иначе сум смачкала и Јавно мислење и масовни комуникации и Политичка социологија и Современи Политички Теории и Политички Системи. :vozbud:

Морам да те разочарам. Балајџиев не дава ни еден, а богами ни два. Ќе ти каже да одговараш, а кога ќе дојдеш да одговараш ќе ти постави прашање од типот : Што пишува во фуснотата на таа и таа страна? Буквално луѓе мака мачеле со него, а им фалеле поени за 6ка.

Иначе сум смачкала и Јавно мислење и масовни комуникации и Политичка социологија и Современи Политички Теории и Политички Системи. :vozbud:

па нели ова што предававме лекции, и ако имаш 4+ демек + значи дека ако ти фали поен за повисока оценка ќе ти даде...ама добро може кај нас ќе биде поблаг пошо сепак ние сме новинари, па и не ми е некој битен предмет неговиот, а оценката сеа за сеа ми зависи од есејот, па ќе се борам за 9че!!!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom