ПРАВЕН ФАКУЛТЕТ „Јустинијан Први“ Скопје

• Креатор на темата Креатор на темата Mortisha
  • Време на започнување Време на започнување
Луге како вадите по 27,28,30,32 бода , па кај максимални се 20 бодови? Или пак овој новиот систем е секаде различен.Нели треба да е ист секаде?

Епа таа историја душата ми ја извади. Прв колоквиум се знаев, освен за Германско право и кога видов 5 прашања од германско право ке се онесвестев.Ама овој вториот колоквиум нема шанси да го положам. Либеризам и империјализам и правна историја на Македонија ми е многу тешко незнам зошто ама многу тешко.

Државна матура нема да полагаш.Јас завршив 2004 средно и не полагав држабна матура дека тогаш тој закон го немаше па така нема ни ти,а инаце за вонредни е полесно на испити, повеке слобода им е дадено од асистентите, додека на редовните им е полесно поради тоа што на вежби се работат најбитните работи од книгата, така е барем кај мене во Кочани на тој фаx и исто може да си идес на колоквиуми тука.

Луге како вадите по 27,28,30,32 бода , па кај максимални се 20 бодови? Или пак овој новиот систем е секаде различен.Нели треба да е ист секаде?

Епа таа историја душата ми ја извади. Прв колоквиум се знаев, освен за Германско право и кога видов 5 прашања од германско право ке се онесвестев.Ама овој вториот колоквиум нема шанси да го положам. Либеризам и империјализам и правна историја на Македонија ми е многу тешко незнам зошто ама многу тешко.

Државна матура нема да полагаш.Јас завршив 2004 средно и не полагав држабна матура дека тогаш тој закон го немаше па така нема ни ти,а инаце за вонредни е полесно на испити, повеке слобода им е дадено од асистентите, додека на редовните им е полесно поради тоа што на вежби се работат најбитните работи од книгата, така е барем кај мене во Кочани на тој фаx и исто може да си идес на колоквиуми тука.

Па би требало да е ист системот,ама ете не е :) инаку,во скопје е максимум 35 поени од колоквиум

Луѓеееее! Заврши пеколов, битно помина неделава!:je: Сега полесно се дише...:pipi:
Инаку, резултати на Велигден, дека многу се ажурни, поради објективни причини.:icon_lol:
Сепак, излегоа резултатите за Современи Политички Теории...:vozbud::vozbud: И пак имам 35 поени!:je::je: Имам сериозни шанси за 10ка по предметов! Ај ем вери хепи!

Да ве прашам тие од 1 семестар што сте, дали некој успеал денес да пријави колоквиуми? Јас не можам кажува дека не е активна сесијата...:toe:

Да ве прашам тие од 1 семестар што сте, дали некој успеал денес да пријави колоквиуми? Јас не можам кажува дека не е активна сесијата...:toe:

е така вика! изгледа треба после 8 или како пишуваше во тие соопштенијата, така мислам од 8 на 23 до 8 на 25 јануари! ќе пробаме после 8, ако не бива...здравје:toe:

И ја баш истото се думав... Сега, се си викам шо ми требаше да се акам на правен, еден поп да станеше за мерак ќе беше

море тоа за поп јас многу го мислев...ама не знам да пеам бре:pos2::pos2:
т.е. знам нешто, ама подобро лажам него што пеам:pos2:

море тоа за поп јас многу го мислев...ама не знам да пеам бре:pos2::pos2:
т.е. знам нешто, ама подобро лажам него што пеам:pos2:
Еее блазе си ти што можеш да лажеш... туку ова факсов ќе не поремети како што тргнал.
Ај може ќе се префрлам ако даде Господ:pipi:

зошто блазе си ми што можам да лажам??

и факсот...ќе не поремети само ако му дозволиме:helou:

е така вика! изгледа треба после 8 или како пишуваше во тие соопштенијата, така мислам од 8 на 23 до 8 на 25 јануари! ќе пробаме после 8, ако не бива...здравје:toe:

абе во соопштението пишеше од 23 до 25 јануари до 8 часот не од 8 часот...:toe:

абе факултетон цел е лудило:vozbud:

Епа ќе те биде за правник или политичар што и да си :smir:

а, ако е за тоа да! мислев во негативна смисла да не е:back:

абе во соопштението пишеше од 23 до 25 јануари до 8 часот не од 8 часот...:toe:

абе факултетон цел е лудило:vozbud:

да, видов сега, тоа од 8 до 8 било за втора година:kesa:
лудило и тоа какво!

ОГЛАС:
Бараме човек со скромни познавања од областа на информатиката (доволно е да разликува ентер, ескејп и спејс) за работа во ЕКТС!:pos2:

сега па, и воопшто не го отвара делот за ектс!
е браво бе! :uvo:

добро е го направиле навремено, да не додаваат троа нервоза повеќе.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom