ПРАВЕН ФАКУЛТЕТ „Јустинијан Први“ Скопје

• Креатор на темата Креатор на темата Mortisha
  • Време на започнување Време на започнување
зошто да се пријавуваат одпоново?

Пријавување на втори колоквиуми и предмети кои се полагаат во 5-ти и 3-ти семестар како цли испити се пријавуваат како втори колоквиуми, од 15 до 19 јануари до 12 часот (пријавувањето е за полагањата од 20 до 25 јануари)

Не знам тоа јас, еве што пишува на страната...:toe:

Не знам тоа јас, еве што пишува на страната...:toe:

па да ама имаше веке еден термин за пријавување сега зошто пак ставаат немам појма....:toe:
а ти еднаш ги пријави или уште ги немаш пријавено?

мамето им.. утре одам ектс на карање.. на шутови ќе ги кренам

е гајле ми е, ја еднаш ги пријавив :)ако требало пак, нивна грешка е

аха, гледај да не ти прифатат такво образложение:wink:

Нормално дека ќе му го прифатат образожението, бидејќи и самите се свесни дека се работи за нивна грешка, а не грешка на студентот. И не е до него само, кај сите студенти е така,

Луѓе утре полагам Политички системи. Душава ми се тресе.:toe:

Ke moze nekoj da bide ljubezen i da mi kaze za voved vo pravo?
Eve da povtoram znaci sto najmnogu se paga na ispit,znaci koi temi se najbitni od knigata i temite za esej ako nekoj znae da mi kaze koi se ...
Fala po vtor pat :))))))))))))))):pipi:

Ke moze nekoj da bide ljubezen i da mi kaze za voved vo pravo?
Eve da povtoram znaci sto najmnogu se paga na ispit,znaci koi temi se najbitni od knigata i temite za esej ako nekoj znae da mi kaze koi se ...
Fala po vtor pat :))))))))))))))):pipi:

повтори си ти брате све

Инаку денес полагав Политички Системи... и го рачунам за положено... башка као што сум со невидена среќа в газ денес дознав дека на есеј уствари имам 19 поени а не 10 како што си мислев... и ми се разубави денот... коа не одам често на предавања ми се дешаваат вакви убави изненадувања.... Тоооо цецоооо утре ке ме здрват на еу

Мацо ко ке има резултати дај ми еден тиииит на моб... пош у гости су

повтори си ти брате све

Мацо ко ке има резултати дај ми еден тиииит на моб... пош у гости су

Ок, нема проблем.:)
Иначе, и ние денес тоа полагавме и можам да кажам дека не пое*аа со тоа синдикатите.:uvo: Ама ќе положам изгледа, по мои прерачуници.:pipi:

Ок, нема проблем.:)
Иначе, и ние денес тоа полагавме и можам да кажам дека не пое*аа со тоа синдикатите.:uvo: Ама ќе положам изгледа, по мои прерачуници.:pipi:
абе само 18 ми требаат и за да положам и за отценка.... па сеа ваљда не сум тој баксуз

нас не средија со петко рекол станко рекол

абе само 18 ми требаат и за да положам и за отценка.... па сеа ваљда не сум тој баксуз

нас не средија со петко рекол станко рекол

А бе класика е тоа кој што кажал или најди го натрапникот.:pipi:А кој ви предава Систем и кој ви е асистент?

А бе класика е тоа кој што кажал или најди го натрапникот.:pipi:А кој ви предава Систем и кој ви е асистент?
Зwатцено Рената.. а асистент она педериштено денис

Полагам облигационо во понеделник цел испит ама никаде не пишува бе во колку саат ке биде испитот.Знае некој кога ке се полага?Фала :smir:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom