ПРАВЕН ФАКУЛТЕТ „Јустинијан Први“ Скопје

• Креатор на темата Креатор на темата Mortisha
  • Време на започнување Време на започнување
Јас ги пријавив денес сите, немаше никакви проблеми, а има на сајтот известување дека најкасно до недела мислам треба да имате по сите предмети пријавено.

каде на сајтот?јас никаде на најдов :toe:

еве овде пишува се...ние од прва година втори колоквиуми треба да пријавуваме од 23 јан до 25-ти до 20ч...

http://www.pf.ukim.edu.mk/ShowAnnouncements.aspx?ItemID=565&mid=41&tabId=329&tabindex=0

Се задолжуваат студентите да го почитуваат распоредот за пријавување, бидејки секкоја пријава која нема да е во предвидениот рок нема да се смета за важечка, без оглед на фактот што ќе ви напише дека успешно сте го пријавили предметот

И јас вчера сите ги пријавив... значи пак ќе треба... ооок

Zdravo na site, jas imam nekolku prasanja dokolku nekoj znae da odgovori.

-Zainteresiran sum dogodina da se zapisam na praven, vonredno, dali e vozmozno? Kolku razlicno ke bide od redovno? Potesko, polesno? Se plaka privatno,ne se plaka?

-Jas imam zavrseno sredno vo 2001 godina, dali treba da polagam nesto plus da se zapisam na ovoj fakultet? Ke ima za mene priemen? Ke vazat ocenkite, a sto so onaa matura koja sega se polaga?

Vi blagodaram odnapred.

-Zainteresiran sum dogodina da se zapisam na praven, vonredno, dali e vozmozno? Kolku razlicno ke bide od redovno? Potesko, polesno? Se plaka privatno,ne se plaka?

-Jas imam zavrseno sredno vo 2001 godina, dali treba da polagam nesto plus da se zapisam na ovoj fakultet? Ke ima za mene priemen? Ke vazat ocenkite, a sto so onaa matura koja sega se polaga?

Vi blagodaram odnapred.
за твое добро и младост не се запишуј на правен

Vi blagodaram odnapred.

Вака мислам дека ќе треба да полагаш државна матура, ама не сум сигурна тоа распрашај се на самиот факултет, што се однесува до вонредно...хм...верувај дека на тие што студираат вонредно им е потешко, затоа што не добиваат бодови од активност, туку тие им влагаат во освоените бодови од испит. Не е многу различно, освен тоа дека директно полагаш на испити.

Иначе главата ми чури со пријавувањата. Аман заман, што направија, башка имам проблем не ми го отвара досието, не можам да се влезам. Многу се нервирам.

luge daj ve molam pisete neso za voved vo pravo poso sum vonredno i vrska neam so bi mozelo da se padne na ispit. Moze li da pisete so najmnogu se paga t.e. so e najbitno od knigata za zapazuvanje. Fala vi mnogu pozz

абе ви го отвара тоа е-студент??? или викенд, па и празник утре па затоа не работи?:pos2:

Не отвара, ќе почекаме до задутре, утре е неработен ден, нали:tapp:

е тие...
навистина претеруваат. не им е прв пат, викенд е и ајдее страната не работи. типично македонски. имплементираш новости кои не си спремен да ги остваруваш до крај....

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom