- Член од
- 12 март 2008
- Мислења
- 1.058
- Поени од реакции
- 762
Има некој овде од политички освен тие што ги знам...?
)

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Има имаИма некој овде од политички освен тие што ги знам...?)
правници од цел пф... бојкотирајте го бифетоПравници од целиот свет ОБЕДИНЕТЕ СЕ...вечер дојдете во INN. Ке седам на втората маса од лево...:pos2:
правници од цел пф... бојкотирајте го бифето
аааа нееее.... фонтана златна, бифето на филолошки ( аааАј баш од 1 Ноември ќе почнам на факултет, па ќе видам колку ќе го бојкотираат. Наместо на предавање идат таму.:smir:
фала ви многу за информацииве баш ме поттикнавте уште повеке
мислам ако има и др заинтересирани членови кои сакаат да се запишат на овој факултет слободно нека поставуват прашања мислам нормалноо
патем бифето е во приватна сопственост?
а неможе нешто со петиција со ова со она да се среди пош стварно ужасно смрди низ цел факултет..Вие мали бевте тогаш....не памтите...:baeh: кога бевме ние прва година (првата генерација на ЕКТС), тогаш го дадоа под концесија бифето и го зема приватњак...:wink:
Одбила, сеа слушнав на вести.:smir:"Судскиот совет вчера едногласно ја избра професорката од Правниот факултет Родна Живковска за судија во Врховниот суд."
Запишете се слободно на Правен...немајте гајле од професори, од испрашувања, од купување учебници (мислам на помаливе им ги даваат гага), само 3 недели пред колоквиум почнете да читате од материјалите, и прочитајте го секој предмет по 3 пати убаво, темелно, а четвртиот пат само разлистајте на денот од полагањето...:smir: ова мене ми изгледа како да давам рецепт...:pos2:
вошка стара.. ќе ми пие уште долго време крвОдбила, сеа слушнав на вести.:smir:
вошка стара.. ќе ми пие уште долго време крв