ПРАВЕН ФАКУЛТЕТ „Јустинијан Први“ Скопје

• Креатор на темата Креатор на темата Mortisha
  • Време на започнување Време на започнување
ај некој ден вака идниве правници од ск ке се собереме на кафе во најгадното бифе на уким

ај некој ден вака идниве правници од ск ке се собереме на кафе во најгадното бифе на уким
Стварно е најгадно ништо асално нема и ми е одвратно да седам во него.Ама кога се мора нешто се мора нема кај да идеме за 15мин пауза па ќе дремеме таму:toe:

Има, има во нашето бифе на правен...лепчиња со кашкавал и шунка, 45ден. и има наградна игра со нив...кој прв ќе ја најде шунката...:pos2:

^
Ама аууу колку се мрснии!

Инаку прв семестар цел го преседов во бифето дефинитивно, а во втор семестар почнав во Фонтана да пијам кафе оти ем е ефтино, ем има воздух за дишење.

Туку, јас се чудам каде е фамозната чистачка во розево, мислам најстара им е од колективот, иде со точак ПОНИ на работа и на сите што пушат во аулата им вика "врљај цигарето".Мене еднаш ми се радрала низ ходник "абе врљај го цигарето или ќе ги викнам КУМИТА (не КОМЕТА) да те исперише".Најдобра е....:pos2:

Реков дека ќе почнете од 15 септември....

Ама 1 година на 29 септември или како што слушнам од други извори на 6 октомври.
бтв и јас ќе се запишувам на правен, утре

аааа... сити се... јас почнувам од 22рти и све живо и диво колнам

Де бе, што се нервираш, мене не ми дојде толку лошо, оти ептен ми е досадно по дома, вака нешто ќе правам.:)

Плус бе од 12 саат сме, не сме од 8, ќе има време и да се спие.:)

можно е да ви се придружам на правниов...:vozbud: подадов документи за новинарство...:pipi:
ај со среќа нека ми е :motor:

Де бе,што се нервираш,мене не ми дојде толку лошо,оти ептен ми е досадно по дома,вака нешто ќе правам.:)

Плус бе од 12 саат сме,не сме од 8 ќе има време и да се спие.:)
попладне ќе сме?
барем ке одам почесто да видам каде се наоѓа факултетот... и повеќе журки и студентски и све... јухуууу

Не мора да значи дека цело време ќе сте од попладне, ќе имате еден слободен ден а некогаш, барем еден ден може да ви се погоди од претпладне.:helou:

Не мора да значи дека цело време ќе сте од попладне, ќе имате еден слободен ден а некогаш, барем еден ден може да ви се погоди од претпладне.:helou:
абе да не е нон стоп од сабајле.. инаку ке го живнам малку скопскиот културно забавно рекреативенм живот

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom