Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Дечки, да не знаете Тина за колку време ги пишува оценките во досие после полагањето?
2-3 дена
Poveke. Mene za 12-14 dena (ne me fakaj za zbor). Ali bitno gi stava relativno na vreme.
Pisi i mail ako imas problem. Fer se za takvi raboti, za razlika koga polagas dusata da ti ja izvadat![]()
Дечки има теми за есеј КПП?
Луѓе ај нид хелп ...
Полагам Римско и ми кажа типкава има прашања од практикум , арно ама јас кога полагав немавме вакво чудо и поима си немам . Од практикум ќе имало примери за да објасниш за кој институт се работи (примерот на македонски ќе бил пишан) .не можам да се снајдам никако ... Ште ве молам кој полагал нека каже многу ќе ми помогне , не знам што да учам фак
![]()
Кој ти предава ?
Гоце Наумоски кај него не требаше порано ама сега го ставиле и практикумот . Што учевте од практикум латински , латински поими , реченици упм не знам што треба што не треба во слиабус ништо нема .
Епа јас сум талент невиден отидов на прв колоквиум и го паднав на втор не се ни појавив (јас сум по стара програма ) значи само компијутерско полагање , и сеа ми шибнаа и практикум . Не ми е затоа и јасно кои одредби за препознавање на какви институти ми праи муабет . Сеа ми текна да го полагам бегав од предметов ко од ѓавол ...