Јас уште немам појма што ќе се случува на првиот ден и од колку саат треба да бидам во факултетот и каде поточно. Ништо не кажаа овие(бар јас не видов), на економски веќе и распоредот мислам дека им го дале
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Математика ?!Добро,а кој е професор по математика.Еден ли е или повеќе.
Јас уште немам појма што ќе се случува на првиот ден и од колку саат треба да бидам во факултетот и каде поточно. Ништо не кажаа овие(бар јас не видов), на економски веќе и распоредот мислам дека им го дале
@true blue @Nikac_Aerodrom и останати бруцоши Еве ви распоред
Сеа почекајте уште ден-два да стават списоци за да видите кој која група е
Правници знае ли некој кога ќе биде трет уписен рок на факултетов.Сакам да се запишам и да завршам и втор фаултет.
Сум се збунил.Мислев на Англиски.Ајде нека напомене некој каква особа е професоровМатематика ?!
Ако мислиш на англиски, еден професор е.
..
Таман сакав да пишам, кога гледам ти си ставил веќе. Не си тагнал убаво.Иначе, Bojan Van Buuren како ги прават групите? По азбучен ред или?
Како бе тоа на правен имало само учење на памет, па уште и ништо немало логика ?Џабе ќе си го губиш времето, само ќе затупиш и ништо повеќе.
Боље упиши некој друг факс или читај си книги.
Ако си бубатор и ако сакаш да учиш на памет (без некоја си логика) упиши Правен.
(добронамерен совет)
Професорката е ок, за испит го бара она што е во книгата, колоквиумите се лесни, дава поени ако ти е работната пополнета, а може и + уште 1-2 поенчиња да ти даде ако ти треба за оценка и ќе треба да купиш оригинална книга.Сум се збунил.Мислев на Англиски.Ајде нека напомене некој каква особа е професоров
Како бе тоа на правен имало само учење на памет, па уште и ништо немало логика ?
По некоја несреќна случајност иам завршено правен и се каам заради тоа.![]()
Лани по азбучен ред беше, мислам дека и оваа година така ќе биде.
Професорката е ок, за испит го бара она што е во книгата, колоквиумите се лесни, дава поени ако ти е работната пополнета, а може и + уште 1-2 поенчиња да ти даде ако ти треба за оценка и ќе треба да купиш оригинална книга.
И какви нелогичности да се очекуваат во студирањево ?![]()
Просто и едноставно, читаш све знаеш, затвориш книга ништо не знаеш. Гледаш не ја бива работата па зимаш на памет да ги бубаш работите.
Професорка била значи.Мислам дека лесно ќе се помине.Ќе пополнам и цела тетратка ако треба.Така да 6-7ка би требало да има.
Просто и едноставно, читаш све знаеш, затвориш книга ништо не знаеш. Гледаш не ја бива работата па зимаш на памет да ги бубаш работите.
Ова е точно само за воведните предмети (социологија на право, историја на право итн) Досада жива