Прашање во врска со математика или странски јазик за матурата.

• Креатор на темата Креатор на темата Oblivion
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Дали ако одам на ФЕИТ како интерни можам да ги земам информатика и физика???
Само некако тешко ми изгледат физика за спремање ама јбг, ќе ми требит за прва година после истото.

Дали ако одам на ФЕИТ како интерни можам да ги земам информатика и физика???
Само некако тешко ми изгледат физика за спремање ама јбг, ќе ми требит за прва година после истото.

Да можеш со овие да идеш на ФЕИТ,и да спремиш физика не е тешко на тестот ќе имаш прашања у стилот-"Кажи го прв Њутнов закон,Раавенка за забрзување" и слични глупости.А информатика ќе имаш вежби на word,exel,power point и сл програми.

Да можеш со овие да идеш на ФЕИТ,и да спремиш физика не е тешко на тестот ќе имаш прашања у стилот-"Кажи го прв Њутнов закон,Раавенка за забрзување" и слични глупости.А информатика ќе имаш вежби на word,exel,power point и сл програми.
Фала за одговорот ама веќе се снајдов. Се јавив на факултет и ми објаснаа с убо. Не сум многу сигурен за физика, мислам дека тешко ќе поминам, барем така беше лани. Ама убо е шо ќе го повторам материјалов.

Ја ќе одам на Менаџмент на информациски системи, да земам математика и информатика ок ќе е?

Лани како се полагаше матурата? Можеш да избераш кој ден сакаш (од пример, некоја недела) или беше стриктно тој ден, и нема промена на денот? Да се надоврзам на прашањето ако не бива да се промени денот, може ли со лекарско од болницата и преку иницијатива на родителите некако да се дејствува да се промени денот на полагање на одреден предмет?

Оти Above and Beyond се во Колосеум на 12 Јуни, не сакам да ми стават матура да полагам на 12ти или 13ти. 12ти ќе сум целосно полн со еуфорија и нема да мислам на матурата, а 13ти незнам дали ќе сум доволно свесен за тоа што се случува околу мене :pos: .

Нема бирање. Пред неколку дена класната ми рече дека екстерните се на 11 (сигурно) и на 14 (мислам) јуни, а интерните незнам точно кога беа.

Лани како се полагаше матурата? Можеш да избераш кој ден сакаш (од пример, некоја недела) или беше стриктно тој ден, и нема промена на денот? Да се надоврзам на прашањето ако не бива да се промени денот, може ли со лекарско од болницата и преку иницијатива на родителите некако да се дејствува да се промени денот на полагање на одреден предмет?

Оти Above and Beyond се во Колосеум на 12 Јуни, не сакам да ми стават матура да полагам на 12ти или 13ти. 12ти ќе сум целосно полн со еуфорија и нема да мислам на матурата, а 13ти незнам дали ќе сум доволно свесен за тоа што се случува околу мене :pos: .

pa ima i vtor ispiten rok ama togas malku potesko da najdes prazni mesta po fakultetive :toe:

Оваа година немат. Само лани имаше 2 рока.

Сакам да одам на филозофскиот факултет-мировни и одбрамбени студии..Има ли некој кој ке може да ми каже нешто повеќе за овој факултет...свесна сум дека секој факултет е тежок,ама сакам да знам нешто повеќе за овој...ке ве замолам за информација:pipi:

Абе ова темата е за кој кај ќе оди или за прашања во врска со матурата ? :helou::helou:

За да ја положиш матурата по македонски јазик потребни се 40 поени, тка кажа министерот на А1:smir:

Има ли некој што полага математика-напредно ниво?Поззз

убав помин утревечер!:vozbud:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom