Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Колку беа само хаце последните текстови за Линколн, ресторанот итн. Сериозно ама боље текстови немам прочитано многу интересни беа. Мада прашањата што беа за тексовите беа "оди убиј се"
А како гласеше точно реченицата со подметот со библиотеката?
И јас го утнав извештајот малку... Ама ќе положам, арно беше
И не кажувајте колку било лесно пошо другата година ќе ги скинат кутрите деца :pos2:
Точен ти е одговорот, само што на мене во моментот не ми текнуваше на името на селото, па напишав: “Во едно село од мариовскиот регион“.Jас напишавС.Витолиште, Мариово :helou::smir:
Точен ти е одговорот, само што на мене во моментот не ми текнуваше на името на селото, па напишав: “Во едно село од мариовскиот регион“.
Што мислите, би ми го признале одговорот, бидејќи не гласаше прашањето во кое село се одвивале настаните во Крпен живот.![]()
a kako се понашал Вагнер со евреите, што пишавте?
Јас пишав анти-семитистички
Вагнер се однесувал дискриминирачки кон Евреите, ги понижувал итн. Вака нешто, само незнам како ја составив![]()
bi trebalo i moevo da e tocno, mislish?
Мислам
Па сето тоа е исто, мислам дека нема да се замрааат со тие прашања, најбитен тука ќе биде правописот, а дали се однесувал анти-семитистички, дискриминаторски, ваљда сеедно ...
Се наполнија бавчите, дојдоа гостите.
Кое време се глаголите:
- Минато определено свршено
- Минато определено несвршено
- Минато неопределно
?